Hét vastgoedaanbod van Nederland
Tol Makelaardij

Tol Makelaardij

Amsterdam

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur
Specialisme
Erfpacht, Huur of pacht

Omschrijving

Tol Makelaardij is dé Full-Service makelaar van Amsterdam en wijde omgeving. Ons werkgebied betreft groot Amsterdam, Amstelveen, Zaanstreek, Purmerend, Noord en zuid Kennemerland en de gehele duin en bollenstreek.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bespreken. Een dergelijk advies is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wilt u weten hoeveel uw woning kan opleveren bij verkoop? Informeer dan naar een gratis waardebepaling van uw woning. Geheel vrijblijvend bekijken we, samen met u, uw woning. U ontvangt een uitgebreid verkoopadvies en u heeft direct een nauwkeurige en betrouwbare indicatie van de waarde van uw woning.

Heeft u een degelijke taxatie nodig van uw woning, voor bijvoorbeeld een financiering? Zowel gevalideerde taxaties met NWWI-keurmerk, als niet gevalideerde taxaties verzorgen wij graag voor u. U ontvangt hierbij altijd van ons, voorafgaand aan de taxatie een exacte opgave van de kosten, inclusief BTW, zodat u exact weet waar u aan toe bent en geen verrassingen achteraf krijgt.

Tol makelaardij verzorgt taxaties voor alle banken en verzekeraars in Nederland. Wij garanderen u dat uw taxatierapport altijd wordt geaccepteerd door de geldverstrekker. Mocht dat niet zo zijn, dan betaald u geen kosten. No cure, No pay.

Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor, via telefoonnummer 020-7165709 of via E-mail: info@tolmakelaardij.nl en ontdek zelf hoe ook uw woonwensen werkelijkheid kunnen worden in samenwerking met Tol Makelaardij.

Locatie

Onze specialisten

Casper Tol

Casper Tol

Gecertificeerd
SCVM
Specialisme
Erfpacht, Huur of pacht

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens:

Tol Makelaardij

Ward Bingleystraat 1
1065TJ Amsterdam
Neem contact op