VHM Makelaars Amsterdam

Amsterdam

VHM Makelaars Amsterdam
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur

Omschrijving

VHM Makelaars Amsterdam 

Gaat u een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat u zeker bent van uw zaak. VHM Makelaars Amsterdam heeft al meer dan 15 jaar ervaring om uw succesvol te begeleiden zowel bij de verkoop als aankoop van uw huis. Wij onderhandelen voor u niet alleen de beste prijs maar ook de meest gunstige voorwaarden. Met ons kleine makelaars team krijgt u de persoonlijke aandacht en om u optimaal te begeleiden bij deze mijlpaal.

Persoonlijk en ervaren team

Met een klein team bent u bij ons niet een van de vele dossiers, maar geven wij dagelijks de persoonlijke aandacht die uw huis in Amsterdam verdiend. Wij hebben meer dan 15 ervaring als makelaar in de woningmarkt. Door deze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk geven wij een helder en realistisch advies voor de opbrengt van uw woning. Natuurlijk zijn wij ook aangesloten bij een van de grootste brancheorganisaties voor makelaars en taxateurs VBO. 

Wij helpen u graag met:

De verkoop van uw huis  De ( tijdelijke ) verhuur van uw huis  De aankoopbegeleiding van uw huis  Taxaties, waardebepaling en energielabels 

Vrijblijvend advies?

U mag wat van ons verwachten. Het gaat niet om een stapel stenen, maar vooral om de emoties die bij een "thuis" horen.

Neemt u gerust contact op met Bob Kuijper voor een vrijblijvend advies voor uw woning in Amsterdam. Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling waarin wij rekening houden met alle omgevingsfactoren, courantheid en geven u advies over de nieuwste presentatie mogelijkheden voor een snelle verkoop.

VHM Makelaars Amsterdam Bob Kuijper en Hans Kuijper   P.C. Hooftstraat 47  1071 BN Amsterdam   T. 020-7640855 M. 06-11366945 amsterdam@vhmmakelaars.nl | www.amsterdam.vhmmakelaars.nl

Locatie

Onze specialisten

Bob Kuijper

Bob Kuijper

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens:

VHM Makelaars Amsterdam

Jacob Obrechtstraat 51
1071KJ Amsterdam
Neem contact op