Hét vastgoedaanbod van Nederland
De Huizenbemiddelaar Arnhem

De Huizenbemiddelaar Arnhem

Arnhem

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop

Omschrijving

Wij werken met scherpe vaste tarieven en met een complete dienstverlening. 

Hierom kies je voor De Huizenbemiddelaar.

Lokale makelaar

We zijn een landelijke organisatie met 38 vestigingen. Onze makelaars kennen de lokale markt als geen ander en helpen je graag bij de verkoop of aankoop van een huis.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Je huis verkopen of een nieuwe woning kopen via De Huizenbemiddelaar? Met een laag vanaf-tarief en goede persoonlijke begeleiding ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Volop keuzevrijheid

Of je nu volledig alles uit handen wilt geven of liever zelf de touwtjes in handen houdt, jij bepaalt zelf hoe compleet jij het dienstenpakket insteekt.

Jij staat centraal

Een huis kopen of verkopen is niet zomaar iets. Daarom ben je bij ons verzekerd van een persoonlijke aanpak. Meer dan 25.000 tevreden klanten zijn je al voorgegaan!

Professionele begeleiding

Onze dienstverlening is deskundig en vertrouwd. Je kunt snel en makkelijk met ons communiceren en wordt begeleid op de manier die jij wilt. We komen graag persoonlijk bij je langs voor een adviesgesprek.

 

 

 

Locatie

Onze specialisten

Olaf van der Elst

Olaf van der Elst

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

De Huizenbemiddelaar Arnhem
Contactgegevens:

De Huizenbemiddelaar Arnhem

Mr. E.N. van Kleffensstraat 4
6842CV Arnhem
Neem contact op