Koggen Makelaars

Avenhorn

Koggen Makelaars
Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Over Koggen Makelaars

Wij zijn Mike en Simone Frerichs en zijn woonachtig in Avenhorn. Simone houdt zich voornamelijk bezig met de "binnendienst" en Mike komt u "buiten" tegen. Mike is sinds 1998 actief in de Westfriese makelaardij en er zijn weinig straten waar hij nog niet is geweest. Vele taxaties zijn door hem uitgevoerd en vele woningen zijn door hem verkocht.

Eind jaren '90 heeft Mike zijn makelaarspapieren gehaald en staat hij ingeschreven als gecertificeerd makelaar/taxateur in het SCVM register in de Kamer "Wonen" .

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren makelaar voor een taxatie of de aan- of verkoop van een woning, dan zijn wij u graag van dienst.

Bij ons kunt u terecht voor zowel taxaties, als aan- en verkoop van woningen. Zo verzorgen wij voor u bij aan- en verkoop van een woning het gehele traject vanaf het eerste gesprek tot aan de notaris. 

Locatie

Onze specialisten

Mike Frerichs

Mike Frerichs

Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur
Gecertificeerd
SCVM, DNV
Extra diensten
NRVT register taxateur voor woningen

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Koggen Makelaars
Contactgegevens:

Koggen Makelaars

Karperhof 5
1633DR Avenhorn
Neem contact op