Hét vastgoedaanbod van Nederland
JOEPP Makelaardij

JOEPP Makelaardij

Bergen (NH)

Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Landelijk en Agrarisch
Diensten
Aankoop, Aanhuur, Taxateur
Specialisme
Aankoop

Omschrijving

Aankopen

Joepp Makelaardij neemt je, als je persoonlijke aankoopmakelaar, een hoop werk uit handen. Standaard voorzien van een bouwkundige keuring. Dit bespaart je niet alleen tijd, het levert je ook een ontspannen en vertrouwde aankoop van je woning op. Onderhandelen doet Joepp Makelaardij dagelijks, jouw persoonlijk belang wordt hierbij optimaal behartigd. 

Taxaties

Joepp Makelaardij voert jouw taxatie snel en gedegen uit. Joep is Register Makelaar Taxateur en is geregistreerd bij Stichting SCVM en NRVT, beiden zijn zeer belangrijke registers voor makelaar-taxateurs in Nederland. Daarnaast is Joepp Makelaardij aangesloten bij het Validatie Instituut NWWI en Taxateurs Unie, zodat je met een gemaakt rapport bij elke bank terecht kunt. 

Adviezen

Joepp Makelaardij adviseert Banken, Gemeenten, Woningcorporaties, bouwbedrijven, ontwikkelaars, ondernemers, en particulieren m.b.t. hun strategie op het gebied van nieuwbouw en/of bestaande bouw. Het begeleiden en ontwikkelen van projecten, het onderzoeken van de markt naar behoeftes en wensen van potentiele kopers, een second opinion, etc.

Voor elk advies of vraag kun je bij Joepp Makelaardij terecht. Je krijgt een open en eerlijk advies gebaseerd op 25 jaar kennis en ervaring. 

Openingstijden

Maandag
08:00–21:00
Dinsdag
08:00–21:00
Woensdag
08:00–21:00
Donderdag
08:00–21:00
Vrijdag
08:00–21:00
Zaterdag
08:00–17:00

Locatie

Onze specialisten

Joep Kotterlink

Joep Kotterlink

Diensten
Aankoop, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
SCVM, DNV
Specialisme
Aankoop

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

JOEPP Makelaardij
Contactgegevens:

JOEPP Makelaardij

Ereprijsweg 10
1861XL Bergen (NH)
Neem contact op