Best Housing

Best

Best Housing
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur

Omschrijving

U bent op zoek naar een (andere) woning…..een woning die bij u past en aan al uw wensen voldoet. Maar voor het zover is, wilt u eerst uw huidige woning verkopen. Wij van Best Housing helpen u daar graag bij. Wij weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken voordat u daadwerkelijk de sleutel van uw nieuwe huis in het slot draait.

Best Housing is gecertificeerd makelaar/taxateur, aangesloten bij branchevereniging VBO en wij adverteren op DE belangrijkste woningen-website van ons land; Funda! Daarnaast gaan wij mee met de tijd en is social media niet meer weg te denken uit ons pakket. Onze gratis marketing; wordpress, linked in, you tube, facebook, pinterest, instagram en twitter zijn voor uw woningverkoop of verhuur een uitstekend kanaal om zo groot mogelijke doelgroepen te bereiken.

Best Housing gaat verder dan alleen verkopen, wij geven vrijblijvend advies op het gebied van styling, kleur en inrichting. Wij garanderen dat de attentiewaarde van uw woning zal verhogen. Wij denken met u mee door u advies te geven wanneer u daarom vraagt maar ook wanneer u daar niet om vraagt.

Wat voor u een zorg is, zien wij als een uitdaging.

Wij zijn actief op de bestaande koopwoningmarkt, hebben een breed aanbod van huurwoningen en kunnen u ook begeleiden bij de aankoop- of aanhuur van een woning.

Wij zijn gedreven, prestatiegericht, hebben uitstekende kennis van zaken en bovenal bieden wij u een luisterend oor. Dat laatste is misschien wel het belangrijkste in het hele proces van het te koop of te huur zetten van de huidige woning tot en met het vinden van een geschikte woning.

Een goede verstandhouding is de belangrijkste voorwaarde om samen te werken en wij zullen dan ook te allen tijde streven naar een zo open mogelijke communicatie met u als opdrachtgever.

Bel voor een gratis waardebepaling voor verhuur of verkoop of aankoopadvies naar ons kantoor: 0499-764000

Tevens hebben wij een speciale expat-service, aarzel niet en neem direct contact op: 06-50650097

Wij zijn actief in de regio Best, Eindhoven, Veldhoven, Sint Oedenrode (Boskant), Liempde, Veghel, Uden, Oirschot, Waalre, Aalst, Valkenswaard, Nuenen, Geldrop, Helmond.
Graag, tot ziens!

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Locatie

Onze specialisten

Sandra van den Bosch

Sandra van den Bosch

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
SCVM, DNV

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Best Housing
Contactgegevens:

Best Housing

Zessprong 13
5684NV Best
Neem contact op