Broekman & Calis Makelaars

Bilthoven

Omschrijving

Broekman & Calis Makelaars is een kantoor met ruime en brede ervaring op de woningmarkt. Bilthoven is onze thuisbasis, van waaruit wij werken. Het groene Hart is ons werkgebied.

Wij vormen een gedreven en enthousiast team met een grote diversiteit aan ervaring zowel binnen de vastgoedbranche als daarbuiten. Met gezamenlijk één doelstelling: Een inventief, full service kantoor met een eigentijdse uitstraling en heldere en duidelijke werkwijze.

Broekman & Calis Makelaars heeft kennis van en ervaring in de aan- en verkoop en verhuur van woningen, (woon)boerderijen, appartementen, landelijk vastgoed en villa’s, als ook van bedrijfsmatig onroerend goed.

 

Wij realiseren ons dagelijks hoe belangrijk wonen of woongenot voor u is. Onze medewerkers adviseren en begeleiden u daarbij met kennis van zaken, intensief en op betrokken wijze. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de hoogste vakbekwaamheidseisen.

Wonen zoals U dat het liefste wilt, met voldoende (financiële) ruimte om prettig te leven; dat is voor ons The Art of Living.

 

Locatie

Onze specialisten

Valerie van Wijck

Valerie van Wijck

Onze medewerkers

Anne Margriet Broekman

Anne Margriet Broekman

Functie: Directeur

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens:

Broekman & Calis Makelaars

Julianalaan 30
3722GR Bilthoven
Neem contact op