CARO makelaars & taxateurs

Holten

Omschrijving

Persoonlijk & Betrokken

Persoonlijk & Betrokken

 

De huizenmarkt is volop in ontwikkeling, het vak van makelaar is dynamisch! Ons team volgt de veranderingen op de voet. Met daarbij steeds de belangen van onze opdrachtgevers als uitgangspunt. Ons team staat met een frisse blik en passie voor het vak stil bij uw (woon)wensen. Eerst gaan wij voor u en dan voor uw huis, dat is ons uitgangspunt. Wij leren u graag goed kennen. Zo kunnen wij onze relatie met u, ons netwerk en onze vakkennis aanwenden om voor u het verschil te maken.

Wonen is persoonlijk en dat geldt ook voor ons als makelaar. Wij weten wat kopers beweegt, welke keuzes ze maken en brengen u graag in contact met diegene die uw woning op waarde weet te schatten. Wij willen ons blijven onderscheiden in de vastgoedmarkt. Onze ervaring in combinatie met vooruitstrevende werkwijzen, zoals sociaal netwerken, helpen ons hierbij. Een hoge mate van betrokkenheid, een persoonlijke aanpak en een discrete werkwijze vinden wij belangrijk.

Wij zijn lid van de branche organisatie VBO. VBO makelaars staan bekend om hun deskundigheid én betrokkenheid. De VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed) is de snelst groeiende, en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. De circa 1000 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De VBO-makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis op peil te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO-makelaar gehouden aan de gedragscode.

Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege. Daarnaast zijn zij Ingeschreven in het SCVM kwaliteitsregister en/of het register NRVT en werken zij volgens de Algemene Consumentenvoorwaarden en de Beroeps- en gedragscode van VBO Makelaar.

Openingstijden

Maandag
9:00 - 12:30 | 13:30 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 12:30 | 13:30 - 17:00
Woensdag
9:00 - 12:30 | 13:30 - 17:00
Donderdag
9:00 - 12:30 | 13:30 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 12:30 | 13:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Locatie

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

CARO makelaars & taxateurs
Contactgegevens:

CARO makelaars & taxateurs

Köllingserf 61
7451XB Holten
Neem contact op