Mechel B.V.

BREDA

Mechel B.V.

Mechel B.V.

Mechel Makelaardij is gevestigd in Breda (Princenhage) en Chaam.

Mechel Makelaardij begeleidt, adviseert en bemiddelt bij de aan- en verkoop van woningen en verricht daarnaast taxaties in onroerend goed.

Mechel van Dort is werkzaam als makelaar/ taxateur.

Josien Visser-van Dort is makelaar/ taxateur, daarnaast is zij seniorenmakelaar. Josien is als seniorenmakelaar gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van ouderen die hun woning willen aankopen of verkopen. Een tevreden klant is voor ons van groot belang. Het advies waarvan je hoopt dat je eigen opa, oma, vader of moeder zou krijgen als die dat nodig zouden hebben. Met kwaliteit, service en net iets meer aandacht wanneer ze dat wensen en nodig hebben. Net even dat telefoontje en dat bezoekje extra. Alles kan uit handen genomen worden, maar ook, als u dat wenst, dat kleine beetje.

Wij zijn enthousiaste makelaars die op hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied en die een reële visie op de markt hebben. Waar moet u op letten in deze spannende economische tijden, wat zijn verstandige investeringen, maar wellicht belangrijker; waar gaat uw hart naar uit en waar ligt uw toekomst? Als u behoefte heeft aan een advies, meer wilt weten over de bemiddeling bij de verkoop van uw woning, een advies wilt over een woning die u wilt gaan kopen, een taxatie of een waardebepaling, dan zijn wij u graag van dienst. Mechel Makelaardij kenmerkt zich door enthousiasme, gedrevenheid en puurheid, aldus een journalist van BN De Stem, en onderscheidt zich daarnaast door een servicegerichte dienstverlening waar kwaliteit en persoonlijke aanpak van groot belang zijn.

Contactgegevens

Dreef 3
4813 ED BREDA
Tel: 076-5154203
Fax: 076-5203775
Toon e-mailadres
www.mechel.nl
Bekijk onze Facebook pagina

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
Zondag-

Onze specialisten


Mechel van Dort

Mechel van Dort

Toon e-mailadres

Diensten
Geen

Josien van Dort

Josien van Dort

Toon e-mailadres

Diensten
Geen

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

17 objecten gevonden