Hét vastgoedaanbod van Nederland
Passie Makelaardij

Passie Makelaardij

Dalfsen

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Wie is Passie Makelaardij?
Mijn naam is Annelies Nijboer en ik ben Passie Makelaardij. Geboren en getogen in Dalfsen, ken ik er elk huis en elke hoek van de straat.
Mijn ervaring en kennis heb ik opgedaan bij gerenommeerd makelaarskantoor, maar daar kwam ik erachter dat de meeste makelaars vaak traditioneel zijn er dat er nog een statige cultuur heerst. Mensen zien ertegenop om naar een makelaarskantoor toe te gaan en dat is iets wat ik wil doorbreken. Makelaardij hoeft niet traditioneel en duur te zijn, het kan ook vernieuwend met een persoonlijke, enthousiaste en warme aanpak.

Dus als je hier nou juist naar opzoek bent en je je woning in Dalfsen en omstreken wil verkopen of juist je droomwoning hebt gevonden in Dalfsen en mij als aankoopmakelaar wilt inschakelen? Neem contact op en dan zal ik laten zien dat wij een team vormen en ga ik voor alleen maar het beste resultaat, en ja ook buiten kantoor uren!

 

 

Openingstijden

Maandag
09.00 - 17.30
Dinsdag
09.00 - 17.30
Woensdag
09.00 - 17.30
Donderdag
09.00 - 17.30
Vrijdag
09.00 - 17.30

Locatie

Onze specialisten

Annelies Nijboer-Mulder

Annelies Nijboer-Mulder

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Passie Makelaardij
Contactgegevens:

Passie Makelaardij

Heideanjer 25
7721HG Dalfsen
Neem contact op