Warnars Makelaardij

DEN HELDER

Warnars Makelaardij

Warnars Makelaardij

WELKOM bij Warnars Makelaardij! 

Of u nu een verkoper in de dop bent, een koper in spé, op zoek naar een betrouwbare taxateur of advies wilt inzake uw eigen woning.... Eén ding staat vast, u bent op het juiste adres bij een kantoor van Warnars Makelaardij.

We hebben 2 vestigingen in Noord Holland, Molenstraat 87A en Schoolweg 12 en ons topteam bestaat uit 2 ervaren Makelaars/ Taxateurs en een tweetal gedreven binnendienst medewerkers.

Wij streven het hoogste doel na en dat is een tevreden klant. Actief & Betrokken dat is waar wij voor staan en dit gevoel kunt u vinden bij Warnars Makelaardij.

Warnars Makelaardij kenmerkt zich door een trendy uitstraling en een opvallende frisse marketing. In een markt met vele aanbieders maakt juist onderscheid het verschil! Kijk ook eens op onze mooie site: http://www.warnarsmakelaardij.nl/. 

Warnars Makelaardij is specialist op het gebied van aankoop, verkoop en (NWWI-)taxaties. Op onze website vind u alle  informatie omtrent onze dienstverlening.

Wilt u meer informatie over het aankopen, verkopen, taxeren of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neemt u dan vooral contact met ons op via 0223-617044 of stuur ons een e-mail via: info@warnarsmakelaardij.nl .

Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor in Den Helder of in Julianadorp aan Zee voor een verhelderend gesprek. 

Contactgegevens

Molenstraat 87-a
1781 NK DEN HELDER
Tel: 0223-617044
Fax: 0223-617706
Toon e-mailadres
www.warnarsmakelaardij.nl

Openingstijden

Maandag9:00 - 17:30
Dinsdag9:00 - 17:30
Woensdag9:00 - 17:30
Donderdag9:00 - 17:30
Vrijdag9:00 - 17:30
Zaterdag-
Zondag-

Onze specialisten


Christa Selie-Krediet

Christa Selie-Krediet

Toon e-mailadres

Diensten
Geen

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

104 objecten gevonden