Orjohn Taxaties

Deventer

Orjohn Taxaties
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig
Diensten
Aankoop, Aanhuur, Taxateur

Omschrijving

Heeft u een taxatie nodig voor de aankoop of verkoop van een woning of voor het verkrijgen van een hypotheek? Orjohn Taxaties is u graag van dienst.

Erkend taxateur

De taxateurs staan ingeschreven in het SCVM register kamer Wonen, tevens zijn ze aangesloten bij de branchevereniging VBO.

Acceptatie alle bankinstellingen en NHG

De taxatierapporten worden gevalideerd door het NWWI of Taxateursunie. Waardoor ze door iedere bankinstelling of geldverstrekker in Nederland worden geaccepteerd. Bovendien voldoen de taxaties aan de eisen voor het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie.

Salland, Veluwe en Twente

Orjohn Taxaties is centraal gevestigd in Deventer en het werkgebied beslaat het gebied Salland, Veluwe en Twente. Ook voor andere plaatsen of vragen m.b.t. de gestelde normen van validatie kunt u gerust contact opnemen.

Het taxatierapport

Voor de taxatie zijn allerlei factoren van belang (binnenshuis, buitenshuis en in de omgeving) om tot een juiste waardebepaling te komen. Wij sturen één digitaal rapport via NWWI naar uw hypotheekverstrekker en u ontvangt één van ons ook een exemplaar.

Locatie

Onze specialisten

Claire Pot-Boswinkel

Claire Pot-Boswinkel

Diensten
Aankoop, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
DNV, SCVM

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens:

Orjohn Taxaties

Bronsinklaan 44
7421EP Deventer
Neem contact op