Keizer Makelaardij

Dieverbrug

Keizer Makelaardij
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Specialisme
Seniorenhuisvesting, Woningmarktconsulent, Nieuwbouw, Recreatiewoningen

Omschrijving

Ik ben Jannie Keizer, geboren en getogen Drentse, eigenares van Keizer Makelaardij. Dit al 22 jaar en nog steeds met veel plezier. 22 jaar geleden ben ik met mijn bedrijf gestart omdat ik veel interesse had in woningen en bouwen. Bouwen van allerlei soorten woningen, schuren etc. Ik moest iets doen met die voorliefde en kwam zo terecht bij de opleiding makelaardij. Deze uiteraard met goed resultaat afgerond. Kenmerkend voor mijn bedrijf is zoals ik ook ben: actief, full service gericht en denkend in kansen en groei.

Elke dag bewonder ik nog steeds onze prachtige omgeving met de mooie dorpen, de huizen en boerderijen en de mensen die er wonen. Sinds 2001 ben ik als zelfstandig makelaar actief. Mijn kantoor richt zich primair op de verkoop en aankoop van woningen in Zuid-Drenthe. Naast gecertificeerd makelaar ben ik erkend NRVT en SCVM gecertificeerd registertaxateur en bevoegd om alle woningtaxaties uit te voeren.

Zoekt u een makelaar met passie in Drenthe? Ons team, met kennis van zaken op juridisch en bouwkundig gebied helpen u graag verder.

Speerpunten van ons kantoor zijn: vakkennis, volledige inzet voor onze klanten en passie. Als makelaarskantoor voelen wij ons als een vis in het water en wij zetten onze kennis en kundigheid breed neer, zowel voor reguliere woningen, recreatiewoningen als voor Taxaties. Er is namelijk niets leuker om het gehele speelveld van onroerend goed te benutten. Bij begeleiding van kopers voor de aankoop van hun woning geldt altijd: de koper meer kennis meegeven zodat zij weten wat zij kopen.

Als team werken wij zeer nauw met elkaar, waardoor wij direct kunnen schakelen. Dat is full service en daaraan dragen wij als team allemaal een steentje bij. Onze toekomst is: uitbreiding van ons bedrijf, waarbij wij ook inspelen op nadere informatieverstrekking inzake energiebesparing van een woning, waardoor de koper ook zijn voordeel kan doen richting hun financiering. Ook dat is toekomst. En nogmaals: wij doen het met veel plezier!

Openingstijden

Maandag
08.30-17.00
Dinsdag
08.30-17.00
Woensdag
08.30-17.00
Donderdag
08.30-17.00
Vrijdag
08.30-17.00

Locatie

Onze specialisten

Jannie Keizer

Jannie Keizer

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
DNV, SCVM
Specialisme
Seniorenhuisvesting, Woningmarktconsulent, Nieuwbouw, Recreatiewoningen

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Keizer Makelaardij
Contactgegevens:

Keizer Makelaardij

Dieverbrug 51
7984NH Dieverbrug
Neem contact op