Hét vastgoedaanbod van Nederland
Vrijehuizenmarkt Noordoost Friesland

Vrijehuizenmarkt Noordoost Friesland

Dokkum

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

In de zeer gevarieerde omgeving van Friesland, met o.a. natuurgebieden, de Waddenkust en Nationaal Park Lauwersmeer, vindt u VHM Makelaars Friesland. Behalve voor woningen in het prachtige buitengebied, kunt u full service VBO makelaarskantoor Friesland ook inschakelen voor woningen in grotere plaatsen als Drachten, Dokkum, Heerenveen en Leeuwarden. Van landelijk wonen tot een tussenwoning in de stad; alles is mogelijk!

Makelaar o.z. Lammert van der Kooi helpt u graag bij de aan-  of verkoop van uw  huis. Niet alleen vanwege zijn expertise en ervaring in woningen, maar vooral door zijn interesse in mensen. Optimale persoonlijke aandacht staat dan ook hoog in het vaandel bij VHM Makelaars Friesland. Aandacht die begint bij een eerste oriënterend gesprek of gratis waardebepaling tot en met de onderhandelingen en het tekenen van de koopovereenkomst bij de notaris.

Diensten van VHM Makelaars Friesland
U kunt VHM Makelaars Friesland inschakelen voor aankoop en verkoop, maar ook voor aanvullende diensten als verkoopstyling. Wilt u uw huis verkopen? De eerste indruk van uw woning is onuitwisbaar. Daarom stellen we met o.a. plattegronden, brochures, luchtfoto’s, vermeldingen op Funda en andere grote woningsites media, alles in het werk voor optimale exposure. We zijn tevens actief op social media. Vanwege de grote aanwezige kennis en het (landelijke) netwerk, kunnen we u op het gebied van aankoopbegeleiding ook van dienst zijn met het vinden van uw droomwoning. 

De kracht van VHM Makelaars Friesland
* Direct persoonlijke contact met de makelaar
* Goede bereikbaarheid, ook ’s avonds en in het weekend
* Professionele (lucht)fotografie
* Volledige ontzorging
* Regionaal kantoor met landelijk netwerk

Bent u op zoek naar een full service VBO makelaarskantoor in het Noorden van Fryslân? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

VHM MAKELAARS FRIESLAND

Openingstijden

Maandag
8,00 - 22.00 uur
Dinsdag
8,00 - 22.00 uur8
Woensdag
8.00 - 22.00 uur
Donderdag
8,00 - 22.00 uur8
Vrijdag
8.00 - 22.00 uur
Zaterdag
8.00 - 18.00 uur

Locatie

Onze specialisten

Lammert van der Kooi

Lammert van der Kooi

Onze medewerkers

Lammert van der Kooi

Lammert van der Kooi

Functie: Directeur

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens:

Vrijehuizenmarkt Noordoost Friesland

Over de Ee 2
9101BJ Dokkum
Neem contact op