Makelaardij Knijpstra

DRACHTEN

Makelaardij Knijpstra

Makelaardij Knijpstra

Mijn naam is Meine Knijpstra en samen met mijn partner Alie en onze kinderen woon ik in het Himsterhout in Drachten. Geboren en getogen in Drachten. Met een enorm enthousiasme en veel energie oefen ik het vak van makelaar uit. Ik ben werkzaam vanuit mijn persoonlijke kantoorruimte aan huis, waardoor ik de overheadkosten tot een minimum kan beperken. Een groot voordeel voor mij, maar vooral voor jou omdat ik hierdoor zeer scherpe tarieven kan hanteren.

 

Ik heb een no nonsense aanpak en ga met groot enthousiasme jouw huis verkopen en/of op zoek naar het huis van je dromen. Doordat ik de mensen en de lokale huizenmarkt goed ken, kan ik rekening houden met jouw wensen en je een passend advies geven. Ik geloof sterk in een persoonlijke benadering, elke situatie is immers anders en vraagt om een andere aanpak. Jij als klant en ik als makelaar vormen samen een team. Door mijn kennis van het makelaarsvak en mijn ervaring in het projectmatig werken ben ik in staat jou een gedegen en betrouwbaar plan aan te bieden of dit samen met jou op te stellen.

 

Tot slot vind ik het bieden van kwaliteit er belangrijk, mede daarom heb ik me aangesloten bij brancheorganisatie VBO makelaar (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed). En als gecertificeerd Makelaar (SCVM) en geregistreerd Taxateur (NRVT) weet je als klant dat je te maken hebt met een professional, iemand die kennis van zaken heeft en weet waar hij over praat.

Contactgegevens

Tarweland 25
9205 EM DRACHTEN
Tel: 06-45625361
Toon e-mailadres
www.makelaardijknijpstra.nl
Bekijk onze LinkedIn paginaBekijk onze tweetsBekijk onze Facebook pagina

Openingstijden

Maandag09.00 uur - 21.00 uur
Dinsdag09.00 uur - 21.00 uur
Woensdag09.00 uur - 21.00 uur
Donderdag09.00 uur - 21.00 uur
Vrijdag09.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag-

Onze specialisten


Meine Knijpstra

Meine Knijpstra

Toon e-mailadres

Diensten
Geen

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.