Heiko Gorter Makelaars

Driebergen-Rijsenburg

Heiko Gorter Makelaars
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur

Omschrijving

Op één van de mooiste plekken van Nederland, de Utrechtse Heuvelrug, is Heiko Gorter sinds 1992 werkzaam als beëdigd makelaar en taxateur. Zijn ongekende inzet en gedrevenheid hebben al tot vele succesvolle transacties en tevreden opdrachtgevers geleid. Sinds 2015 hebben wij ons kantoor gevestigd op een fantastische locatie in Driebergen: de monumentale schaapskooi aan de Engweg 50B.


Of het nu gaat om de aankoop- of verkoopbemiddeling van een woning, een taxatie wegens aangifte successie of de advisering op het vlak van beleggingsvastgoed, Heiko Gorter makelaars en zijn team begeleiden u professioneel, deskundig en objectief. Het uitgangspunt in de relatie met de opdracht-gever is altijd een goede samenwerking die gebaseerd is op wederzijds respect en vertrouwen.

 

Heiko Gorter makelaars onderscheidt zich door op een creatieve en innovatie manier daadwerkelijke meerwaarde te geven aan de relatie met zijn opdrachtgevers waarbij het team garant staat voor een persoonlijk begeleiding van A tot Z.

 


Wij nodigen u van harte uit voor een kop koffie in de Schaapskooi aan de Engweg 50B in Driebergen om kennis te maken.

 

Heiko Gorter makelaars BV
Engweg 50B
3972 JJ Driebergen-Rijsenburg
T: 0343-700222
E: info@heikogortermakelaars.nl
W: www.heikogortermakelaars.nl

Locatie

Onze specialisten

Heiko Gorter

Heiko Gorter

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
SCVM

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heiko Gorter Makelaars
Contactgegevens:

Heiko Gorter Makelaars

Engweg 50b
3972JJ Driebergen-Rijsenburg
Neem contact op