Edwin Oussoren Makelaardij

DUIVENDRECHT

Edwin Oussoren Makelaardij

Edwin Oussoren Makelaardij

Mensen vinden mij inlevend, eerlijk en vooral duidelijk. Daar ben ik blij mee. We moeten de dingen niet moeilijker maken dan nodig. Zo werk ik, en zo help ik als Amsterdamse makelaar mensen zowel bij de aankoop als bij de verkoop van hun woning. Daarnaast verzorg ik taxaties.

Thuiswedstrijden
Voor mij als geboren Amsterdammer is elke opdracht hier een thuiswedstrijd. Ik ken de markt, de prijzen, de wijken en de mensen. Hoe meer contacten je hier hebt, hoe groter je kans op succes. Mijn werkgebied strekt zich uit tot omringende gemeenten. Diemen, Duivendrecht, Amstelveen, Abcoude, Weesp, Zaandam: mensen verhuizen door en rond heel Amsterdam.

Beste keuze van mijn leven
Als afgestudeerd jochie aan de Hogeschool voor Economische Studies ben ik begonnen in de financiële dienstverlening. Ik hielp mensen graag aan oplossingen op maat, maar liep tegen begrenzingen aan. Communicatie en inlevingsvermogen zijn mijn sterke punten. Mede daarom liet ik mij in 2005 omscholen tot VBO-makelaar en taxateur. Had ik veel eerder moeten doen!

Iedereen is welkom
In dit vak kan ik mijn ei helemaal kwijt. Mensen verrassen, gelukkig maken, bijdragen aan een belangrijke stap in hun leven. Daarnaast hou ik van de variatie. De ene dag help ik een Russische expat aan een tijdelijk appartement, de andere dag smeed ik samen met een ras-Amsterdammer het verkoopplan voor zijn luxe penthouse. Voorkeur ken ik niet: iedereen krijgt mijn volledige aandacht.

Contactgegevens

Roosmarijnhof 43
1115 DX DUIVENDRECHT
Tel: 020-6003640
Fax: 023-5511834
Toon e-mailadres
www.edwinoussorenmakelaardij.nl

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
ZaterdagOp afspraak
ZondagNiet

Onze specialisten


Edwin Oussoren

Edwin Oussoren

Toon e-mailadres

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.