Hét vastgoedaanbod van Nederland
Gert Muis vastgoed taxaties

Gert Muis vastgoed taxaties

Emmeloord

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Taxateur

Omschrijving

Op 1 januari 2011 is Gert Muis vastgoed taxaties een feit. Gert gaat zich, na jaren werkzaam geweest te zijn als aan-verkoopmakelaar/taxateur,specialiseren als woning- en bedrijfstaxateur.

Gert vertelt: ik heb altijd een voorliefde gehad voor het taxatievak boven de verkoopmakelaardij. Het taxeren is een specialisme, je moet als taxateur uiteraard de markt goed kennen, maar daarbij komt ook een brede technische ervaring kijken. Uit welke materialen is een object opgebouwd, is er duurzaam gebouwd, hoe is het onderhoud geweest enzovoorts.

Deze brede ervaring heb ik in een veel vroeger stadium opgedaan, omdat ik, nog voordat ik makelaar/taxateur werd, vele jaren intensief in de bouw gewerkt heb als vertegenwoordiger/accountmanager. Alle materialen die bij de bouw van een woning of bedrijfspand gebruikt worden, heb ik vroeger verkocht aan bouwbedrijven, rechtstreeks of via de architecten. Deze ervaring zie ik als onmisbaar onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden als woning- en bedrijfstaxateur.

Uiteraard beschik ik over alle benodigde diploma's en certificaten en ben ik bij de vereiste instellingen aangesloten.  Zo ben ik aangesloten bij VBO makelaar, ben ik gecertificeerd bij Stichting Vastgoedcert. Tevens ben ik aangesloten bij het NWWI en de Taxateursunie, zodat ik naast reguliere taxatierapporten ook gevalideerde taxatierapporten kan leveren.

Gert Muis vastgoed taxaties biedt de volgende diensten aan:

* Taxatierapporten ( incl. NWWI/Taxateursunie gevalideerde rapporten, bijvoorbeeld vereist    bij NHG hypotheken)

* Waardeverklaringen ( bijvoorbeeld benodigd bij een overbruggingskrediet)

* Onafhankelijke waardebepalingen ( bijvoorbeeld voorafgaand aan de verkoop van uw woning of bedrijfspand).

EXPERTISE, OBJECTIVITEIT, BETROUWBAARHEID en SNELLE levering van uw taxatierapport tegen een SCHERP TARIEF!

Locatie

Onze specialisten

Gert Muis

Gert Muis

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gert Muis vastgoed taxaties
Contactgegevens:

Gert Muis vastgoed taxaties

Texellaan 1
8302NA Emmeloord
Neem contact op