Hét vastgoedaanbod van Nederland
Sloterwijk & Heinen Makelaars

Sloterwijk & Heinen Makelaars

Emmeloord

Vakgebieden
Bedrijfsmatig, Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur
Specialisme
Bedrijfsverplaatsing, Projectontwikkeling, Nieuwbouw, Bedrijfsruimten, Kantoren, Winkels/detailhandel

Omschrijving

Dé aankoop makelaar in uw regio!

Bent u op zoek naar uw droomhuis of heeft u deze al gevonden? Het is sterk aan te bevelen een onafhankelijk en deskundige aankoop- makelaar mee te nemen. Het inschakelen van deze aankoopmakelaar kan u vele duizenden euro’s opleveren!

Wij onderhandelen professioneel over de prijs en behoeden u voor een te dure aankoop. Wij nemen alle lastige en tijdrovende zaken uit handen en begeleiden u optimaal bij de aankoop van uw woning.

Ons werkgebied bestaat niet alleen uit de Noordoostpolder, maar ook de regio's Kampen, Dronten, Lelystad, Lemmer, Vollenhove en Steenwijk.

 

Woning taxaties

Het bepalen van een reële waarde van uw woning is werk voor een deskundige. De waarde is afhankelijk van heel veel factoren. Wij verzorgen graag uw taxatierapport. Deze kunt u onder andere gebruiken voor bank of verzekeringsmaatschappij.

 

Dé bedrijfsmakelaar in uw regio!

Met Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars kiest u voor een businesspartner die meedenkt met de ontwikkeling van uw onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur/verkoop, aanhuur/aankoop en taxaties van bedrijfspanden, kantoren, winkels en beleggingspanden. Ons werkgebied is voornamelijk Noordoostpolder.

 

Verkoop landelijk wonen

Landelijk wonen is de term voor vrij gelegen woningen in het buitengebied met een beleving van rust en ruimte. Landelijk wonen is niet alledaags en vraagt om een specifieke benadering. De makelaars van Sloterwijk & Heinen uit Emmeloord bieden dit u. Het verkopen of aankopen van een voormalige boerderij is wel wat anders dan een appartement of tussenwoning. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in de aan- en verkoop van landelijk wonen.

Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars is aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed en is lid van de vakgroep Bedrijfsmatig Vastgoed.

Daarnaast is Michel Sloterwijk register taxateur (RMT) onroerende zaken en Bas Heinen DNV gecertificeerd taxateur bedrijfsmatig onroerend goed.

Locatie

Onze specialisten

Michèl Sloterwijk

Michèl Sloterwijk

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen, Aankoop/Verkoop bedrijfsmatig
Specialisme
Bedrijfsverplaatsing, Projectontwikkeling, Nieuwbouw, Bedrijfsruimten, Kantoren, Winkels/detailhandel
Bas Heinen

Bas Heinen

Gecertificeerd
SCVM
Specialisme
Projectontwikkeling, Nieuwbouw, Bedrijfsruimten, Kantoren, Winkels/detailhandel

Onze medewerkers

Shanti Mannoesingh

Shanti Mannoesingh

Functie: Binnendienst medewerker

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sloterwijk & Heinen Makelaars
Contactgegevens:

Sloterwijk & Heinen Makelaars

Ecu 2
8305BA Emmeloord
Neem contact op