Weerman Makelaars

Enschede

Weerman Makelaars
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Specialisme
Aankoop, Verkoop

Omschrijving

Het verkopen, zoeken en kopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Weerman Makelaars is er om jouw belangen hierbij optimaal te behartigen. Als vastgoedprofessionals bieden we met een laagdrempelige formule en hoge kwaliteit, de beste dienstverlening.

Bij Weerman Makelaars heb je je eigen persoonlijke makelaar die graag een beetje harder loopt voor jou. Dat doen we ook nog eens tegen scherpe tarieven. Onze makelaars zijn zowel register makelaar als ook register taxateur en zijn ingeschreven in een van de makelaarsregisters en in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Daarnaast zijn ze aangesloten bij de branchevereniging VBO Makelaar en worden ze ieder jaar bijgeschoold en getoetst op hun vakbekwaamheid. Hiermee wordt de hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd en aan alle kwaliteitseisen voldaan. 

Als vastgoedprofessionals met een gedegen vakopleiding, vakkennis, commerciële ervaring en een dosis creativiteit zijn wij de juiste partij voor jouw persoonlijke vastgoed vraagstukken. Elke dag opnieuw streven we ernaar dat klanten onze dienstverlening als uitermate prettig, doeltreffend en als vanzelfsprekend ervaren. Jij bent tenslotte onze beste ambassadeur.

Locatie

Onze specialisten

Hilde Weerman

Hilde Weerman

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
Vcert
Specialisme
Aankoop, Verkoop
Extra diensten
NRVT register taxateur voor woningen

Onze medewerkers

Hilde Weerman

Hilde Weerman

Functie: Makelaar

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Weerman Makelaars
Contactgegevens:

Weerman Makelaars

Oude Veenweg 101
7548PJ Enschede
Neem contact op