Hét vastgoedaanbod van Nederland
Uniek Makelaars B.V.

Uniek Makelaars B.V.

Enter

Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Landelijk en Agrarisch
Diensten
Verkoop, Aankoop

Omschrijving

Uniek Bedrijfs-/ Woningmakelaars is een jong en dynamisch makelaarskantoor welke in 2005 is opgericht en zich richt op de kantoren, bedrijfsruimten-/ winkelmarkt en sedert 2016 de woningmakelaardij. Daarnaast houden wij ons bezig met het technisch en administratief beheer van onroerend goed, vanuit onze kantoren in Enter en Apeldoorn (sedert 2017). Ook zijn wij gespeicialiseerd in de taxaties van al het commercieel onroerend goed. Als kwaliteitswaarmerk zijn wij als DNV gecertificeerd register Makelaar-/Taxateur ingeschreven in het SCVM register.

Als opdrachtgevers beschouwen wij o.a.:

Nationale en internationale institutionele beleggers; Projectontwikkelaars; Particuliere beleggers; Eigenaren en gebruikers; Gemeenten; Diverse winkelformules.

Uniek Makelaars wil een betrouwbare en gedegen samenwerkingspartner zijn voor haar opdrachtgevers. Wij streven altijd naar het hoogste. Door onze tomeloze inzet, marktkennis en betrokkenheid bent u gewaarborgd van het beste advies.

Wanneer u het bovenstaande aanspreekt nodigen wij u graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor. Uiteraard zijn wij ook gaarne bereidt om u te bezoeken!

Locatie

Onze specialisten

John Lammertink REV

John Lammertink REV

Gecertificeerd
SCVM, DNV

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Uniek Makelaars B.V.
Contactgegevens:

Uniek Makelaars B.V.

Dorpsstraat 141D
7468CJ Enter
Neem contact op