Uniek Makelaars B.V.

Enter

Uniek Makelaars B.V.
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur

Omschrijving

Uniek Bedrijfsmakelaars is een jong en dynamisch makelaarskantoor die zich vanuit Enter (Overijssel) en Apeldoorn onder andere richten op de kantoren, bedrijfsruimten en winkelmarkt.

Daarnaast kunt u ook terecht bij Uniek Woningmakelaars voor een prettige en snelle verkoop of aankoop van een woning. Met 100% passie en volledige inzet streven wij altijd naar het hoogst haalbare!

Wij willen een betrouwbare en gedegen samenwerkingspartner zijn voor onze opdrachtgevers en streven altijd naar het hoogste. Door onze tomeloze inzet, marktkennis en betrokkenheid bent u gewaarborgd van het beste advies. Wij zijn een perfecte samenwerkingspartner omdat wij denken in duidelijke en korte lijnen.

Als opdrachtgevers beschouwen wij onder andere:

Nationale en internationale institutionele beleggers; Projectontwikkelaars; Particuliere beleggers; Eigenaren en gebruikers; Gemeenten; Diverse winkelformules.

Wanneer u het bovenstaande aanspreekt nodigen wij u graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor. Uiteraard zijn wij ook bereidt om u te bezoeken! Tot gauw!

Locatie

Onze specialisten

John Lammertink REV

John Lammertink REV

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
SCVM, DNV, Tegova
Extra diensten
Taxateur REV, Taxateur RICS, NRVT register taxateur voor woningen, NRVT register taxateur voor bedrijfsonroerendgoed

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Uniek Makelaars B.V.
Contactgegevens:

Uniek Makelaars B.V.

Dorpsstraat 141D
7468CJ Enter
Neem contact op