Uniek Makelaars B.V.

ENTER

Uniek Makelaars B.V.

Uniek Makelaars B.V.

Uniek Bedrijfsmakelaars is een jong en dynamisch makelaarskantoor welke zich richt op de kantoren, bedrijfsruimten en winkelmarkt. Daarnaast houden wij ons bezig met het technisch en administratief beheer van onroerend goed. Ook zijn wij gespeicialiseerd in de taxaties van al het commercieel onroerend goed. Als kwaliteitswaarmerk zijn wij als DNV gecertificeerd register Makelaar-/Taxateur ingeschreven in het SCVM register.

Als opdrachtgevers beschouwen wij o.a.:

Nationale en internationale institutionele beleggers; Projectontwikkelaars; Particuliere beleggers; Eigenaren en gebruikers; Gemeenten; Diverse winkelformules.  

Uniek Bedrijfsmakelaars wil een betrouwbare en gedegen samenwerkingspartner zijn voor haar opdrachtgevers. Wij streven altijd naar het hoogste. Door onze tomeloze inzet, marktkennis en betrokkenheid bent u gewaarborgd van het beste advies.

Wanneer u het bovenstaande aanspreekt nodigen wij u graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor. Uiteraard zijn wij ook gaarne bereidt om u te bezoeken!

Contactgegevens

Dorpsstraat 141-D
7468 CJ ENTER
Tel: 0547-381823
Fax: 0547-383352
Toon e-mailadres
www.uniekmakelaars.nl
Bekijk onze LinkedIn paginaBekijk onze Facebook pagina

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
Zondag-

Onze specialisten


Merijn van der Aa

Merijn van der Aa

Toon e-mailadres

Diensten
Aankoop wonen, Aanhuur wonen, Taxeren wonen, Taxeren bedrijfsmatig, Taxeren landelijk en agrarisch
Gecertificeerd
SCVM
Specialisme
Bedrijfsbeeindiging

John Lammertink REV

John Lammertink REV

Toon e-mailadres

Diensten
Geen
Gecertificeerd
SCVM
Specialisme
Bedrijfsverplaatsing, Bedrijfsbeeindiging, Beheer, Erfpacht, Executieverkoop, Herverkaveling/kavelruil, Huur of pacht, Onteigening, Planschade, Projectontwikkeling, Recht van opstal, Residuele grondwaarde, Woningcorporaties, Bijzonder O.G. (kerken, kastelen), Exclusief O.G., Nieuwbouw, Bedrijfsruimten, Bijzonder O.G., Chemische industrie, Distributiecentra / Logistiek, Exploitatiegebonden O.G., Horeca, Hotel, Kantoren, Maatschappelijk O.G., Nieuwbouw, Sauna / Zwembad, Veilingen, Winkelcentra, Winkels/detailhandel, Woningbeleggingen, Zorgvastgoed

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.