Zest Makelaars B.V.

Genemuiden

Omschrijving

Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding bij alle stappen die je als koper van jouw eigen nieuwbouwhuis zal moeten gaan doorlopen.

Het gevarieerde team van gecertificeerde Zest Makelaars en adviseurs heeft jarenlange kennis in huis om de meest actuele en betrouwbare informatie te kunnen geven.

Zest Makelaars is jouw specialist op het gebied van nieuwbouw

Het kopen van een nieuwbouwwoning is nog altijd aantrekkelijk. Kopers hebben immers veel meer invloed bij de keuze van zaken als keuken, sanitair, afwerking, tuinaanleg en in sommige gevallen zelfs op de indeling van de woning. Nieuwbouwwoningen hebben uiteraard de nieuwste materialen en voldoen aan de laatste eisen op het gebied van isolatie en techniek.

Het verkopen van een nieuwbouwwoning is een vak apart en vergt ervaring en specialisatie. Door de jarenlange ervaring van de makelaars van Zest Makelaars ben je bij ons aan het juiste adres voor het vinden van een nieuwe woning die bij jouw woonwensen past.

We hebben een ervaren allround verkoopteam met een scherpe en frisse blik en een grote betrokkenheid bij het welslagen van woningtransacties.
Uiteraard ben je van harte welkom op ons centraal gelegen kantoor.

Locatie

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens:

Zest Makelaars B.V.

Sisalstraat 1
8281JJ Genemuiden
Neem contact op