De Gratis Makelaar

ROTTERDAM

De Gratis Makelaar

De Gratis Makelaar

De Gratis Makelaar werkt volledig transparant – ook wat betreft het verdienmodel. In tegenstelling tot veel makelaarsformules verdienen wij alleen aan de daadwerkelijke verkoop van een woning. Wij zullen er dus alles aan doen om je daarbij te helpen.

 

Bij veel traditionele makelaars betaal je als verkopende partij courtage voor de dienstverlening. Dit is vaak een percentage van de verkoopprijs van de woning. In veel gevallen komen daar nog opstartkosten bovenop. Je betaalt bij de verkoop van een woning van € 250.000,- gemiddeld zo’n € 3750,- aan makelaarskosten.

 

Bij De Gratis Makelaar is de verkoop van een woning echt gratis voor de verkopende partij. De uiteindelijke koper betaalt een vast bedrag van € 1799,- aan veilingkosten. Er is in Nederland geen aanbieder die een betere dienstverlening levert voor deze prijs.

 

Belangrijk om te weten is dat het bedrag van € 1799,- onderdeel is van het online bod dat een koper uitbrengt. Dit houdt in dat het onderdeel wordt van de koopsom en dus kan worden meegefinancierd in de hypotheek.

 

Missie: ook gratis voor de koper!

Het is de ambitie van De Gratis Makelaar om de veilingkosten van € 1799,- stapsgewijs af te bouwen naar € 0,-. Uiteindelijk wordt onze dienstverlening dus ook gratis voor de koper.

 

Dat willen we realiseren door afspraken te maken met leveranciers van energie, verzekeringen en hypotheken. Veel makelaars gebruiken de gegevens van kopers voor extra verdiensten. Wij willen deze gegevens juist gebruiken om onze dienstverlening voordeliger te maken voor jou.

 

Na de eerste resultaten zullen we een teller plaatsen die laat zien hoe ver het bedrag al is verlaagd. Geef ons even de tijd. Dit gaat echt een revolutie teweegbrengen in de makelaardij!

Contactgegevens

Westblaak 92
3012 KM ROTTERDAM
Tel: 085-0471476
Toon e-mailadres
www.degratismakelaar.nl
Bekijk onze tweetsBekijk onze Facebook paginaBekijk ons YouTube kanaal

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:30
Zaterdag-
Zondag-

Onze specialisten


Astrid van der Ploeg

Astrid van der Ploeg

Toon e-mailadres

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Verhuur wonen, Aanhuur wonen, Taxeren wonen

Mark Glas

Mark Glas

Toon e-mailadres

Diensten
Geen

Onze medewerkers

Functie: Buitendienst medewerker

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

85 objecten gevonden