Pegasus Vastgoed B.V.

GRONINGEN

Pegasus Vastgoed B.V.

Pegasus Vastgoed B.V.

PEGASUS VASTGOED

Eigentijdse vastgoedadviseurs; actief en betrokken bij de ontwikkeling, marketing en verkoop van mooie woonconcepten. Wij zijn initiators in vastgoed. Onze ervaring is ruim, onze aanpak verfrissend.

 

ADVIES

Wij zijn initiators in vastgoed. Onze ervaring is ruim, onze aanpak verfrissend. Wij weten exact wat er speelt op de lokale en regionale markt, waar de vraag ligt en waar de kansen. Onze doelgroepen kennen wij als geen ander. Wij weten waar ze nu staan, maar ook in welke richting ze bewegen. 

 

PROJECTEN

Wij zijn gespecialiseerd in de conceptontwikkeling en verkoop van nieuwbouwprojecten. Wij werken als adviseur samen met diverse partijen zoals ontwikkelaars, aannemers, beleggers, corporaties en pensioenfondsen. Samen met andere partijen het beste uit elkaar en de locatie halen voor een maximaal resultaat. Zo'n partij is Pegasus!

 

CONSULTANCY

Een gemeente, corporatie, belegger of ontwikkelaar kan een heel concrete vastgoed gerelateerde vraag hebben. Dan is er behoefte aan iemand met expertise in alle geledingen van de markt en inzicht in betrouwbare partnerpartijen. Iemand met (wetenschappelijke) kennis en ruime ervaring in de vastgoedmarkt. Het resultaat is een gedegen advies, op alle mogelijke manieren onderbouwd. Met oplossingen die creatief maar toch realistisch zijn, zonder verrassingen achteraf.

Contactgegevens

Leonard Springerlaan 35
9727 KB GRONINGEN
Tel: 050-2112699
Toon e-mailadres
www.pegasusvastgoed.nl
Bekijk onze Instagram pagina

Openingstijden

Maandag09:00-17:00 uur
Dinsdag09:00-17:00 uur
Woensdag09:00-17:00 uur
Donderdag09:00-17:00 uur
Vrijdag09:00-17:00 uur
Zaterdag-
Zondag-

Onze specialisten


Sjoerd Knol MSc RE

Sjoerd Knol MSc RE

Toon e-mailadres

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen
Specialisme
Herbestemming, Projectontwikkeling, Nieuwbouw

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

18 objecten gevonden