Noort Makelaars

HAARLEM

Noort Makelaars

Noort Makelaars

Noort Makelaars is een jong modern en dynamisch bedrijf die hard groeit. Veel kantoren beloven een goede service en persoonlijk contact maar weinig kantoren maken dit waar. Op Funda worden wij door onze klanten met een 9,8 gewaardeerd, de hoogste score van een makelaarskantoor in Haarlem en omstreken en daar zijn wij trots op!

Een huis goed verkopen kan tegenwoordig binnen één dag maar dat is nog niet voor de beste prijs. Bij ons kunt u echt volledige inzet verwachten om uw huis zo goed mogelijk te verkopen. Wij zijn één van de weinige kantoren die standaard een styliste in het full service pakket heeft om de woning optimaal te presenteren. Een goede presentatie van de woning én ruime bezichtigingstijden zijn zeer belangrijk om uw woning voor de beste voorwaarden te verkopen. Bezichtigingen kunnen bij ons overdag, ’s avonds maar uiteraard ook in het weekend zodat wij geen nee hoeven te zeggen tegen potentiële kopers.

Naast een goede presentatie is het belangrijk om een groot publiek te bereiken. Uiteraard zetten wij onze huizen volledig op Funda maar ook op bijvoorbeeld Marktplaats en de door de expats zeer druk bezochte Pararius. Social media als Facebook en Instagram worden uiteraard ook ingezet.

Dit alles in 1 pakket voor een zeer scherp tarief. Wilt u een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning? Bel ons vandaag nog of stuur ons een mail op info@noortmakelaars.nl en we nemen ze snel mogelijk contact met u op. 

 

Wij leveren moderne pakketten tegen vaste moderne prijzen!

Contactgegevens

Lodewijk van Deijssellaan 170
2024 AA HAARLEM
Tel: 023-5353177
Toon e-mailadres
www.noortmakelaars.nl
Bekijk onze LinkedIn paginaBekijk onze Facebook pagina

Openingstijden

Maandag9:00 - 19:00
Dinsdag9:00 - 19:00
Woensdag9:00 - 19:00
Donderdag9:00 - 19:00
Vrijdag9:00 - 19:00
Zaterdag10:00 - 14:00
Zondag-

Onze specialisten


Olav van den Noort

Olav van den Noort

Toon e-mailadres

Diensten
Geen

Onze medewerkers

Olav van den Noort

Olav van den Noort

Functie: Directeur

Fleur van der Velden

Fleur van der Velden

Functie: Binnendienst medewerker

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.