RE/MAX Connect Heerhugowaard

Heerhugowaard

Omschrijving

 

RE/MAX Connect in West-Friesland en Heerhugowaard en omgeving!

Naast ons kantoor in Bovenkarspel zijn wij ook gevestigd in Heerhugowaard en in 2019 opnieuw tot RE/MAX Kantoor van het jaar verkozen! Dankzij de kracht van het individu en de servicegerichtheid is RE/MAX geworden wat het nu is. Uw belang staat bij ons centraal. Als wij uw woning niet verkopen, betaalt u geen courtage! Dit motiveert ons om iedere dag weer scherp te zijn en een stapje harder te lopen dan de traditionele makelaar.

Individuele makelaars
Het belangrijkste verschil is eigenlijk heel simpel. Anders dan bestaande kantoren met makelaars in loondienst bestaat een RE/MAX kantoor uit een groep makelaars die ieder als zelfstandig ondernemer aan het kantoor verbonden zijn. Onder het motto 'samen sta je sterker' hebben deze makelaars zich aangesloten bij de grootste makelaarsorganisatie ter wereld: RE/MAX. In Nederland worden de RE/MAX kantoren onafhankelijk beheerd en geleid door kantooreigenaren die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van hun kantoor en zij bieden ondersteuning aan de makelaars. Zo kunnen de makelaars zich toeleggen op datgene waar zij in uitblinken: het bemiddelen in onroerende goederen.

De voordelen van een RE/MAX makelaar

Brede inhoudelijke kennis van de markt in alle plaatsen rondom Heerhugowaard. Zelfstandig ondernemer Een wereldwijd netwerk (90.000 makelaars) Ook afspraken en bezichtigingen buiten kantooruren en in het weekend! Lid van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld Optimaal bereik van uw woning via alle Nederlandse woningsites o.a. Funda, VBO, RE/MAX maar ook internationale woningsites Korte verkooptijd! Register Makelaar/Taxateurs ingeschreven in SCVM register

Diensten

Gratis waardebepaling Begeleiding bij de verkoop van uw woning Begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning Verhuren van uw woning NWWI Taxatie(s)
Met spoed een taxatie nodig? Vraag een gratis offerte van ons zeer scherpe tarief! Hypotheken

 

Locatie

Onze medewerkers

Han van Wijk

Han van Wijk

Functie: Directeur

Evelijn Lap

Evelijn Lap

Functie: Makelaar

Elwin Houwen

Elwin Houwen

Functie: Makelaar

Jolanda Keijzer

Jolanda Keijzer

Functie: Makelaar

Jacqueline van Wijk

Jacqueline van Wijk

Functie: Buitendienst medewerker

Leo van Klingeren

Leo van Klingeren

Functie: Makelaar

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

RE/MAX Connect Heerhugowaard
Contactgegevens:

RE/MAX Connect Heerhugowaard

Bickerstraat 33
1701ED Heerhugowaard
Neem contact op