Hét vastgoedaanbod van Nederland
Akker Makelaardij

Akker Makelaardij

Heesch

Vakgebieden
Bedrijfsmatig, Landelijk en Agrarisch, Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop

Omschrijving

 

Akker Makelaardij

Akker Makelaardij is een actief makelaarskantoor met een groot bestand van woningen en bedrijfsonroerendgoed in de regio Oss, Heesch, Schaijk, Nistelrode, Lith, Vinkel en ruime omgeving.

DIENSTEN o.a.:

- Bemiddeling bij verkoop:
Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons voor een gratis waardebepaling. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Wij bieden u een all-in tarief.

- Aankoopbegeleiding:
Heeft u plannen om een woning te kopen?
Behoedt u voor tegenvallers bij de koop, en laat uw enthousiasme geen invloed hebben op de onderhandelingen. Wij willen u graag begeleiden bij de aankoop.

- Ruime openingstijden:
Wij weten dat ook u het druk heeft. Bent u overdag niet in de gelegenheid een woning te bezichtigen of tijd vrij te maken voor een gratis waardebepaling of afspraak, dan is dat geen probleem. Wij maken van maandag t/m donderdag ook ’s avonds tijd voor u vrij. Zelfs op zaterdag staan wij de hele dag voor u klaar. Afspraken worden zoveel mogelijk op korte termijn ingepland.

- Aandacht voor uw woning:

Uw woning wordt 4x keer per jaar geadverteerd in onze Woonkrant., die wij verspreiden in een zeer ruime regio. Uw woning wordt dus in een groot gebied in plaatselijke weekbladen onder de aandacht gebracht.

- Taxaties:

Ook voor alle taxaties van woningen of bedrijfsonroerendgoed kunt u bij ons terecht.

 

Locatie

Onze specialisten

Adri van den Akker

Adri van den Akker

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen, Verhuur wonen, Aanhuur wonen, Aankoop/Verkoop bedrijfsmatig, Taxeren bedrijfsmatig
Gecertificeerd
SCVM, DNV, Vcert, Kema
Veerle van den Akker

Veerle van den Akker

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen, Verhuur wonen, Aanhuur wonen
Gecertificeerd
SCVM

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Akker Makelaardij
Contactgegevens:

Akker Makelaardij

't Dorp 126
5384MD Heesch
Neem contact op