NEWCURB

Hilversum

NEWCURB
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Specialisme
Beheer, Huur of pacht, Verkoop, Verzekeringen

Omschrijving

Over ons

Met NEWCURB makelaardij zijn we gericht op het verbinden van mensen en vastgoed op de best mogelijke manier! We hebben een persoonlijke benadering, ondernemende mindset en zoeken continu naar vernieuwingen om onze woningen nog beter te presenteren. We werken met lokale professionals die de eigen regio goed kennen, de juiste kennis bezitten en een passie hebben voor vastgoed.

NEWCURB VERKOOPMAKELAAR

In 2016 besloot Amando Kuiper om een kantoor op te richten dat gespecialiseerd is in kwalitatief vastgoed in ´t Gooi e.o.. Dit met duidelijke kernwaarden: Persoonlijk, ondernemend, mensgericht en vernieuwend. 

“Verbinden van mensen en vastgoed op de best mogelijke manier”

Specialist in woning verkoop in Hilversum, 't Gooi en omgeving. Van oorsprong zijn we gestart met een kantoor in het verhuren en beheren van woonruimte, dit vanuit het hypotheek- en verzekeringskantoor van zijn vader in Bussum. Na verloop van tijd is hier de stap naar het verkopen van woningen op een natuurlijke wijze bij gekomen. We kregen steeds vaker de vraag van onze relaties of we de verkoop van de eigen woning ook met dezelfde aanpak konden verzorgen. Hiermee combineren we een groot netwerk met zowel lokale als internationale contacten in Hilversum en de grote steden daaromheen.

VERHUUR AAN EXPATS

We zijn gespecialiseerd in het verhuren van vrije sector woonruimtes in de Randstad (Amsterdam, 't Gooi, Utrecht, Almere), zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Met ons netwerk van internationale bedrijven, ingeschreven (expat) kandidaat huurders en moderne werkwijze zetten we ons elke dag weer maximaal in voor onze klanten. We adverteren op de grootste huur- en verkoop woning websites in Nederland en internationaal. Daarnaast screenen we huurders uitgebreid en met gebruik van de nieuwste systemen, waaronder een digitaal WoonDossier met aansluitingen op o.a. het BKR, Mijnoverheid, EDR en een internationale zwarte lijst voor huurders.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw woning of appartement? Neem vrijblijvend contact op voor een waardebepaling, meer informatie of advies. 

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Locatie

Onze specialisten

Amando Kuiper-Adee

Amando Kuiper-Adee

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Specialisme
Beheer, Huur of pacht, Verkoop, Verzekeringen

Onze medewerkers

Ewout Jansen

Ewout Jansen

Functie: Makelaar

Kirsten Adee

Kirsten Adee

Functie: Social Media Support

Lodewijk Beuvery

Lodewijk Beuvery

Functie: Buitendienst medewerker

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

NEWCURB
Contactgegevens:

NEWCURB

Herenstraat 31
1211BZ Hilversum
Neem contact op