Vollebregt-Barten Wonen

Honselersdijk

Vollebregt-Barten Wonen
Vakgebieden
Landelijk en Agrarisch

Omschrijving

Aangenaam kennis te maken!

 

Vollebregt-Barten Wonen richt zich primair op woningen in het buitengebied, bouwkavels en bouwrechten. Bestemming, bestemmingswijziging en gebruiksmogelijkheden krijgen hier vol de noodzakelijke aandacht. Omdat deze woningmarkt anders is dan glastuinbouw vraagt dit om een andere aanpak. 

Wij werken hier vol passie, energie en met kennis van zaken aan de aan- of verkoop van uw woning. Precies waar wij om bekend staan. Maar niet alleen daar: onze meeste klanten spreken we aan de keukentafel of in de woonkamer. Dat is immers de plek waarom het gaat: uw woning!

Wat kunt u van ons verwachten?

Klanten waarderen de vertrouwde Vollebregt-Barten aanpak: goed luisteren, gedreven en betrokken. Onze lat ligt hoog, zeker als het gaat om de kwaliteit van wonen.

U kunt bij ons terecht voor:

·        - Verkoop

·        - Aankoop

·        - Bestemmingswijziging

·       - Bouwrechten

Aandacht voor u en uw woning

Een woning aan- of verkopen is een van de grootste beslissingen in uw leven. Daarom is het verstandig samen te werken met een makelaar die uw wensen kent, uw belangen behartigt en realistisch is. Vollebregt-Barten Wonen ontzorgt u graag gedurende het gehele aan- en verkoopproces.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek.

 

Locatie

Onze specialisten

Ard van der Hoeven

Ard van der Hoeven

Gecertificeerd
DNV, SCVM

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vollebregt-Barten Wonen
Contactgegevens:

Vollebregt-Barten Wonen

Punter 17
2675RH Honselersdijk
Neem contact op