Makelaardij Ytsma

Jubbega

Makelaardij Ytsma
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Specialisme
Aankoop, Verkoop, Exclusief O.G.

Omschrijving

Welkom bij Makelaardij Ytsma

Makelaardij Ytsma is een kantoor met een persoonlijke aanpak op het gebied van aankoop en verkoop van woningen en taxaties. Wij brengen vraag en aanbod op professionele wijze bij elkaar en staan daarbij garant voor een optimaal kwaliteitsniveau.

Het vinden van een woning.
Als aankoopbemiddelaar gaan we actief voor u op zoek naar een woning die voldoet aan uw wensen. Wij vragen dagelijks nieuw aanbod op bij makelaars en vastgoedbemiddelaars. Verder houden wij ons op de hoogte van de particulieren markt middels Internet, dagbladen en huis aan huis bladen. Wij kunnen ook een gerichte mailing voor u verzorgen. Zodra een woning die voldoet aan uw woonwensen in de verkoop komt, wordt u hierover geïnformeerd op die wijze die u zelf het prettigst vindt (per post, telefoon, e-mail of fax).

Het verkopen van een woning.
Aan het verkopen van een huis zitten vaak haken en ogen. Om er een aantal te noemen: hoe bereikt u potentiële kopers, hoe stelt u een juiste vraagprijs vast, hoe gaat u onderhandelen over de koopsom en hoe stelt u een koopovereenkomst op? Indien u van plan bent uw huis te verkopen, is het verstandig u te laten bijstaan door iemand die verstand heeft van onroerend goed.

Openingstijden

Maandag
08:00–17:00
Dinsdag
08:00–17:00
Woensdag
08:00–17:00
Donderdag
08:00–17:00
Vrijdag
08:00–17:00

Locatie

Onze specialisten

Pieter IJtsma

Pieter IJtsma

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
DNV, SCVM
Specialisme
Aankoop, Verkoop, Exclusief O.G.
Extra diensten
NRVT register taxateur voor woningen

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens:

Makelaardij Ytsma

Jogchem Alberdaweg 76
8411WE Jubbega
Neem contact op