Hét vastgoedaanbod van Nederland
Makelaardij Th. van der Laan

Makelaardij Th. van der Laan

Leek

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Hoe het begon
Makelaardij Th. van der Laan is opgericht door de heer Thijs van der Laan. Toen hij is gestopt met het boerenbedrijf op Texel verhuisde het gezin naar Leek. Sinds 1977 is een hobby uitgegroeid tot een professioneel makelaarsbedrijf met 2 filialen en een servicekantoor. Nadat hij jarenlang via zijn huisadres werkte is op 1 juli 1989 met dochter Reinette een makelaarskantoor in het centrum van Leek geopend. Enkele jaren later vervoegt ook Jan van der Laan zich tot het bedrijf en een waar familiebedrijf bloeit op. In 1999 wordt er door de familie een tweede filiaal gestart in buurdorp Marum.

Thijs van der Laan heeft een aantal jaren geleden het bedrijf verlaten en het familiebedrijf is uitgebreid met een aantal medewerkers. Op kantoor Leek zijn dit makelaar Gabriel Mers en administratief medewerkster Inge Britstra. Op het kantoor Marum is dit Ria Zwama.

VBO Makelaar
Het bedrijf is sinds de oprichting aangesloten bij de VBO. Al jaren een vertrouwde vereniging op de onroerend goed markt met een eigen klachtencommissie en een onafhankelijke tuchtraad welke het consumentenbelang hoog in het vaandel heeft staan.

SCVM
SCVM staat voor Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs en werd op 18 september 2001 opgericht, na afschaffing van de beëdiging van makelaars en taxateurs. In dit kwaliteitsregister hebben zich inmiddels meer dan 1.000 vakbekwame makelaars en taxateurs geregistreerd. Zo ook zijn Jan van der Laan en Reinette van der Laan gecertificeerd en beschikken zij over een DNV inschrijving. Bijscholing is verplicht en ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Verkoop
indien u overweegt uw woning te verkopen, dan is de eerste stap een vrijblijvend gesprek met een van onze medewerkers. Een van onze makelaars komt gratis en vrijblijvend bij u langs voor het doen van een waardebepaling van het huis.

Verhuur
U kunt denken aan:

woning kamer (s) winkel garagebox bedrijfspand loods

Wij gaan op zoek naar een geschikte kandidaat huurder en zorgen voor een solide huurcontract.

Aankoop
wilt een woning aankopen?
De woningmarkt is voortdurend in beweging. Om zeker te zijn van een succesvolle aankoop is begeleiding door een deskundige makelaar wenselijk of zelfs noodzakelijk. Of het nu gaat om begeleiding bij het volledige aankooptraject of juist om die ene 'gouden tip', onze deskundige makelaars beschikken over alle faciliteiten om op uw specifieke wensen in te spelen. Voor een heldere en vrijblijvende uitleg over het volledige aankooptraject neemt u contact op met Van der Laan Makelaardij.

Taxatie

Wij zijn zeer ervaren op het gebied van waardebepalingen en taxaties.

Deze taxaties kunnen nodig zijn bij aan- of verkoop van onroerend goed, het verkrijgen van een hypotheek, boedelscheiding, voor de beoordeling van de juistheid van de gemeentelijke aanslag Onroerend zaakbelastingen, meningsverschillen met de fiscus enzovoort.

Taxaties worden uitgevoerd in opdracht van particulieren,banken, pensioenfondsen, notarissen, advocaten, boekhoud- en accountantskantoren, bedrijven, woningbouwverenigingen, curatoren, overheidsinstellingen en dergelijke.

De heer Jan van der Laan en mevrouw Reinette Gjaltema van der Laan zijn beiden erkend taxateur. Ze zijn aangesloten bij de SCVM en daarbij volledig gecertificeerd om alle woningtaxaties uit te voeren. Ook voor financieringen met NHG.

Locatie

Onze specialisten

Jan van der Laan

Jan van der Laan

Gecertificeerd
SCVM

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Makelaardij Th. van der Laan
Contactgegevens:

Makelaardij Th. van der Laan

Bosweg 3
9351AA Leek
Neem contact op