Hét vastgoedaanbod van Nederland
RE/MAX Makelaarsgilde Leiden B.V.

RE/MAX Makelaarsgilde Leiden B.V.

Leiden

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop
Specialisme
Erfpacht, Projectontwikkeling, Exclusief O.G., Monument, Aankoop, Verkoop

Omschrijving

Dé makelaars van de Leidse regio

Bij RE/MAX Leiden vullen zelfstandige makelaars elkaar aan en ondersteunen elkaar om de hoogst mogelijke service te bieden. Want bij ons staat niet het pand centraal maar de klant. Pas als u het maximale heeft bereikt met de verkoop of aankoop van uw woning zijn wij tevreden. 

Kracht van de groep
RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 111.000 makelaars. Ook in Leiden zijn wij de grootste met 11 makelaars voor koop, verkoop, verhuur en beheer van onroerend goed. De kracht van de groep in combinatie met de kennis van het individu maakt onze dienstverlening uniek. Voor u betekent het vooral een grote belangstelling voor uw woning of een scherpe onderhandeling bij de aankoop van een woning. Lees meer over RE/MAX

No Cure, No Pay
We doen er alles aan om u optimaal te helpen. Dat doen we op No Cure, No Pay basis. Dus mocht het onverhoopt niet lukken om u van dienst te zijn, dan betaalt u niets. Wij rekenen geen courtage als we uw huis niet hebben verkocht. Wel zo eerlijk. Het enige waar wij een klein bedrag voor rekenen, zijn de reclamemiddelen die we inzetten. Dit nemen wij vooraf met u door, zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

Leiden en regio
Behalve van Leiden hebben we ook veel kennis van de huizenmarkt in omliggende gemeenten. Wij zijn u graag van dienst in onder andere Oegstgeest, Leiderdorp, Warmond, Voorschoten, Zoeterwoude, Hazerswoude, Wassenaar, Valkenburg en Rijnsburg.

Korte lijnen
We gaan efficiënt en snel voor u aan de slag. Doordat we korte lijnen hebben in ons wereldwijde netwerk, zijn we in staat om snel te schakelen met u en andere betrokken partijen.

Wereldwijd netwerk
Wij maken deel uit van RE/MAX, een wereldwijd netwerk. Dit is handig voor expats. Zoekt u een huurder voor een langere tijd? Dan gaan wij direct voor u op zoek in ons netwerk en spreken we diverse organisaties aan waar expats werken.

Promotiemiddelen
We hebben tegenwoordig een groot aanbod van promotiekanalen. En daar maken we volop gebruik van om uw woning optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo maken we onder andere gebruik van flyers, folders, huis-aan-huis kranten, social media, nieuwsbrieven Funda, JAAP, Google adwords, Facebook advertenties, het internationale netwerk van RE/MAX en optimale online vindbaarheid van uw woning.

Up-to-date
Onze makelaars worden continu bijgeschoold op speciale conferenties en trainingen. Het is van belang dat uw makelaar precies weet wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van de huizenmarkt.

Keurmerken en certificaten
RE/MAX Leiden is erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en VBO Makelaar. U bent in goede handen bij uw RE/MAX makelaar in Leiden.

Ervaren makelaars
U heeft altijd contact met een makelaar. Van het begin tot het eind is het de makelaar die uw traject begeleidt. De begeleiding zal niet worden gedaan door een stagiair of een uitzendkracht.

Alles onder één dak
Alle aspecten van de huizenmarkt hebben wij in huis. We zijn het grootste makelaarskantoor in Leiden met specialisten op het gebied van aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, taxatie en hypotheken.

Altijd bereikbaar 
Uw makelaar staat altijd voor u klaar. Omdat wij lokaal te werk gaan, weet u precies wie uw makelaar is en hoe u uw makelaar bereikt. Wij hebben één doel voor ogen en zijn goed bereikbaar. Het is mogelijk dat afspraken en bezichtigingen in het weekend of ‘s avonds plaatsvinden.

Openingstijden

Maandag
09:00-17:30 uur
Dinsdag
09:00-17:30 uur
Woensdag
09:00-17:30 uur
Donderdag
09:00-17:30 uur
Vrijdag
09:00-17:30 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Locatie

Onze specialisten

Tim van Delft

Tim van Delft

Leo van der Spek

Leo van der Spek

Vincent de Vos

Vincent de Vos

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen
Gecertificeerd
DNV, SCVM
Specialisme
Erfpacht, Projectontwikkeling, Exclusief O.G., Monument
Gijs de Kok
Gecertificeerd
SCVM
Specialisme
Aankoop, Verkoop, Monument
Extra diensten
NRVT register taxateur voor woningen
Cesar van Vliet

Cesar van Vliet

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen
Jimmy van Delft

Jimmy van Delft

Specialisme
Aankoop, Verkoop

Onze medewerkers

Melissa de Jong

Melissa de Jong

Functie: Receptioniste/Telefoniste

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

RE/MAX Makelaarsgilde Leiden B.V.
Contactgegevens:

RE/MAX Makelaarsgilde Leiden B.V.

Levendaal 75
2311JE Leiden
Neem contact op