Hét vastgoedaanbod van Nederland
RE/MAX Adviseurs Leidschendam

RE/MAX Adviseurs Leidschendam

Leidschendam

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Bekijk onze site: www.makelaars-in-haaglanden.nl

 

Op zoek naar professionele, flexibele en vakkundige Makelaar? Dan is RE/MAX Adviseurs Leidschendam- Voorburg hét makelaarskantoor voor U!

Onze kernwaarden; Klantgerichte dienstverlening door het gebruik van snelle systemen, persoonlijk contact en het handelen vanuit vertrouwen; 'ik zeg wat ik doe, ik doe wat ik zeg.'  Zijn belangrijke aspecten in de dynamische huizenmarkt.

Wij zijn actief in;

Leidschendam, Voorburg, Den Haag, Leidschenveen, Ypenburg, Stompwijk, Rijswijk, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Delft.

https://www.makelaars-in-haaglanden.nl/onze-expertise/

Exclusief aanbod

Via onze website www.makelaars-in-haaglanden.nl/sneak-preview/ vindt u exclusief woningaanbod. Dit betekent dat de woningen bij ons in de verkoop gaan vóórdat deze op Funda staan. Dit is natuurlijk bonustijd. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje! 

Onze diensten:

- Hulp met een woning verkopen

https://www.makelaars-in-haaglanden.nl/huis-verkopen-haaglanden/

Het verkopen van uw woning vraagt om een sterke verkoopstrategie. Dit zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk tegen de beste prijs- en voorwaarden wordt verkocht. Geen enkele verkoop is hetzelfde, daarom stellen wij uw belangen altijd voorop. Wij kunnen altijd langskomen voor een gratis waardebepaling. Vervolgens bepalen onze ervaren RE/MAX Adviseurs samen met u de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als dit is gedaan, gaan we aan de slag en staan wij het gehele verkoopproces aan.

- Hulp met een woning aankopen

https://www.makelaars-in-haaglanden.nl/huis-kopen-haaglanden/

Het kopen van een woning, misschien wel één van de grootste beslissingen uit uw leven. Knikkende knieën, trillende tanden, zwetende handen...Oftewel, paniek! Geen zorgen, u staat er niet alleen voor!

RE/MAX Adviseurs Leidschendam -Voorburg heeft de ervaring en informatie om u te helpen bij het maken van de juiste beslissingen. Niet alles is namelijk wat het lijkt. De verkoopmakelaars presenteert het huis zo goed mogelijk, waardoor de aandacht voor andere aspecten soms verloren gaat. Wij weten precies waar op gelet moet worden en helpen u met het creëren van een realistisch beeld van de betreffende woning. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u rustig blijven ademhalen.

- Gratis waardebepaling

https://www.makelaars-in-haaglanden.nl/diensten/gratis-waardebepaling/

De waarde van uw woning geeft u een overzicht van uw mogelijkheden. Wel zo handig voor de aanschaf van een nieuwe woning. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn bij het bepalen van de waarde van een huis. Wij helpen u daarom graag! Wij komen gratis langs voor een waardebepaling van uw woning. 

Heeft u een vraag?

Dan helpen wij u graag! Gewoon via de telefoon 070 -301 60 60 of stuur ons een mail naar adviseurs@remax.nl Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom voor een kennismaking en een kopje koffie op ons kantoor (Damlaan 47, 2265AM Leidschendam).

 

Openingstijden

Maandag
9.00 - 17.30 uur
Dinsdag
9.00 - 17.30 uur
Woensdag
9.00 - 17.30 uur
Donderdag
9.00 - 17.30 uur
Vrijdag
9.00 - 17.30 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Locatie

Onze specialisten

Bert van der Krogt

Bert van der Krogt

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen, Verhuur wonen, Aanhuur wonen
Gecertificeerd
SCVM
Ivo Cornet

Ivo Cornet

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen, Verhuur wonen, Aanhuur wonen
Gecertificeerd
SCVM
Wikaas Dihalu

Wikaas Dihalu

Onze medewerkers

Herbert Smit

Herbert Smit

Functie: Buitendienst medewerker

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

RE/MAX Adviseurs Leidschendam
Contactgegevens:

RE/MAX Adviseurs Leidschendam

Damlaan 47
2265AM Leidschendam
Neem contact op