Hét vastgoedaanbod van Nederland
Makelaardij Marten Groothof

Makelaardij Marten Groothof

Lippenhuizen

Vakgebieden
Wonen, Landelijk en Agrarisch
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Specialist in agrarisch en landelijk vastgoed

Als agrarische makelaar met 25 jaar ervaring en een deskundig netwerk binnen de agrarische sector kan ik van grote waarde zijn voor uw bedrijf bij het maken van strategische keuzes.

Als Makelaardij Marten Groothof behartig ik als gespecialiseerd en onafhankelijk agrarische makelaar graag uw belangen. Mijn werkgebied is Friesland, Noord Drenthe en West Groningen, waarbij ik, met mijn kennis van dit gebied en de regionale markt voor agrarisch onroerend goed en productierechten, een uitgesproken partner voor u kan zijn.

 

Actief en betrokken   Makelaardij Marten Groothof kan u van dienst zijn bij:   Aan- en verkoop van boerderijen en grond. Advisering en begeleiding bij het verplaatsen van uw bedrijf. Advisering en begeleiding aangaande projectontwikkeling, toedeling, onteigening en pacht. Aan- en verkoop in het segment landelijk wonen. Het maken van taxaties. Kavelruil. Bemiddelen bij aan- en verkoop van betalingsrechten en fosfaatrechten.

Door mijn jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur en makelaar/taxateur heb ik een groot en deskundig netwerk opgebouwd binnen de agrarische sector. Met dit unieke netwerk denk ik van extra waarde voor u te kunnen zijn in deze sector. De kwaliteit van dienstverlening wordt tevens gewaarborgd d.m.v. mijn lidmaatschap van de sectie Agrarisch Vastgoed bij de makelaarsvereniging VBO. Daarnaast sta ik geregistreerd als gecertificeerd makelaar bij de SCVM en als gecertificeerd taxateur bij het NRVT.

Naast een goede opleiding, ervaring en een uniek netwerk, heb ik geleerd dat persoonlijk contact de juiste basis is binnen de agrarische makelaardij. Vandaar dat ik u graag persoonlijk op de hoogte wil brengen van mijn plannen, mijn aanbod en uiteraard mijn manier van werken. Mocht u hier interesse voor hebben, of mocht ik iets voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met mij op.

Openingstijden

Maandag
8.00-18.00
Dinsdag
8.00-18.00
Woensdag
8.00-18.00
Donderdag
8.00-18.00
Vrijdag
8.00-18.00
Zaterdag
8.00-18.00

Locatie

Onze specialisten

Marten Groothof

Marten Groothof

Gecertificeerd
SCVM

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Makelaardij Marten Groothof
Contactgegevens:

Makelaardij Marten Groothof

Singel 16
8408CA Lippenhuizen
Neem contact op