Karin van der Willigen Makelaardij O.Z.

MAARSSEN

Karin van der Willigen Makelaardij O.Z.

Karin van der Willigen Makelaardij O.Z.

Ik ben geboren en opgegroeid in Westbroek, studeerde en werkte in de omgeving en leerde zo veel mensen en buurten kennen. Zelf woonde ik in Tienhoven en nu in Maarssen. Altijd leuk om buurtnieuwtjes te horen en ook handig om weer aan nieuwkomers of buurtgenoten door te geven wat er speelt en belangrijk is voor ieders woongenot. Als u dus op zoek bent in de regio naar een passende woning of uw woning wilt verkopen werk ik graag met u samen.

Het komt voor elkaar met uw dorpsmakelaar.

Als u op zoek bent naar een passend huis in:

Bilthoven
Breukelen
De Bilt
Groenekan
Hollandsche Rading
Maarssen
Maartensdijk
Tienhoven
Westbroek

Als u een huis wilt aankopen, verkopen, huren, verhuren of een taxatie nodig heeft. 6 dagen per week bereikbaar per telefoon of e-mail.

Met vriendelijke groet,

Karin van der Willigen

 

Karin van der Willigen Makelaardij onroerende zaken                                                                        M.A. de Ruyterstraat 54                                                                                                                             3601 TH Maarssen                                                                                                                                     Tel. 0346-281444                                                                                                                                        Fax 084-2298524                                                                                                                                      Mob. 06-36142989                                                                                                     info@kvdwmakelaardij.nl                                                                                       www.kvdwmakelaardij.nl                                                                              www.seniorkeurmakelaar.nl                                                                     www.metuwdorpsmakelaar.nl

 

 

Contactgegevens

Michiel Adriaanszoon de Ruyterstraat 54
3601 TH MAARSSEN
Tel: 0346-281444
Fax: 084-2298524
Toon e-mailadres
www.kvdwmakelaardij.nl
Bekijk onze LinkedIn paginaBekijk onze Facebook paginaBekijk ons YouTube kanaal

Openingstijden

Maandag9.00 - 21.00
Dinsdag9.00 - 21.00
Woensdag9.00 - 21.00
Donderdag9.00 - 21.00
Vrijdag9.00 - 21.00
Zaterdag9.00 - 21.00
Zondaggesloten

Onze specialisten


Karin van der Willigen

Karin van der Willigen

Toon e-mailadres

Diensten
Geen

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

17 objecten gevonden