Hét vastgoedaanbod van Nederland
Vesta Vastgoed

Vesta Vastgoed

Maastricht

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Makelaar Maastricht

Wanneer u op zoek bent naar een makelaar in Maastricht en omstreken, dan bent u bij Vesta Vastgoed aan het juiste adres. Ons makelaarskantoor is immers in deze prachtige stad gevestigd en wij kunnen u op professionele en actieve wijze ondersteunen op het gebied van zowel aankoopbegeleiding als verkoopbegeleiding. Daarnaast kunt u ook voor onafhankelijk hypotheekadvies of een woningtaxatie bij ons terecht.

Kantoor voor vastgoed en makelaardij

Ons kantoor voor vastgoed en makelaardij wordt bezet door Senly Vos en Stanley Heckers. Drie belangrijke kenmerken van ons makelaarskantoor zijn jong, kleinschalig en persoonlijk. Door de kleinschaligheid en onze persoonlijke benadering kunnen wij uw opdracht optimaal behartigen. Tevens onderscheiden we onszelf hiermee ten opzichte van diverse andere makelaars. Ten slotte werken wij met nieuwe technieken als 2D/3D presentaties, onorthodoxe verkoopstrategieën en moderne software, waardoor wij in staat zijn om nog sneller uw huis te verkopen.

Makelaarskantoor voor service en kwaliteit

Vesta Vastgoed is hét kantoor voor makelaardij in de regio Maastricht. Wij gaan immers niet alleen persoonlijk en nauwkeurig voor u aan de slag, maar hebben tevens service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. U wordt altijd perfect geholpen en wordt bijgestaan door een gediplomeerde makelaar-taxateur. Bent u benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen of wilt u graag wat extra informatie? Neem dan gerust contact op met ons makelaarskantoor.

Openingstijden

Maandag
9.00 tot 18.00 (avonduren op afspraak)
Dinsdag
9.00 tot 18.00 (avonduren op afspraak)
Woensdag
9.00 tot 18.00 (avonduren op afspraak)
Donderdag
9.00 tot 18.00 (avonduren op afspraak)
Vrijdag
9.00 tot 18.00 (avonduren op afspraak)
Zaterdag
9.00 tot 14.00 (enkel op afspraak)
Zondag
gesloten

Locatie

Onze specialisten

Senly Vos

Senly Vos

Gecertificeerd
SCVM

Onze medewerkers

Stanley Heckers

Stanley Heckers

Functie: Buitendienst medewerker

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vesta Vastgoed
Contactgegevens:

Vesta Vastgoed

Titanenhof 31
6215EA Maastricht
Neem contact op