Hét vastgoedaanbod van Nederland
TIM Vastgoed

TIM Vastgoed

Maastricht

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur
Specialisme
Exclusief O.G., Monument

Omschrijving

TIM Vastgoed is een sinds 04-04-2008 in Maastricht gevestigd makelaarskantoor en zij maken hun slogan ‘Thuis In Makelaardij’ meer dan waar.

Maastrichts meest persoonlijke makelaarskantoor is een initiatief van ondernemer Tim Schaap, geboren en getogen in ‘t Gooi, met meer dan 30 jaar bouwkundige ervaring in het vastgoed en sinds 2003 als makelaar actief in Zuid Limburg.

Het team van TIM Vastgoed is onderscheidend. Niet alleen doordat zij werkelijk thuis zijn in makelaardij, ook hun opdrachtgevers voelen zich thuis bij TIM. Want door de op de woning en opdrachtgever afgestemde marketingstrategie in combinatie met een uitstekende online performance en de persoonlijke betrokkenheid en het hanteren van de normen en waarden van een familiebedrijf, is TIM Vastgoed inmiddels een gerenommeerd kantoor gebleken met veel tevreden opdrachtgevers. 

Naast hun activiteiten in en om Maastricht zijn er 3 specialismes binnen het kantoor:

- Marktleider in postcodegebied 6229 in Zuidoost Maastricht

- Aankoopbegeleiding

- Vakwerkwoningen aankoop, onderhoud en verkoop

TIM Vastgoed is tevens partner in Limburg Makelaars.

Limburg Makelaars is een samenwerkingscollectief van vastgoedspecialisten binnen de provincie Limburg. In ieder kengetalgebied binnen de provincie is een lokale makelaar aangesloten. Daarnaast zijn op het gebied van agrarisch-, horeca- en exclusief vastgoed ook specialisten binnen dit collectief aangesloten.

Gezamenlijk zoeken én vinden zij de koper voor uw vastgoed en bieden zij middels hun vakkennis, uitgebreide relatiekring en vooral passie voor het vak een kwalitatief hoogwaardige, onderscheidende uitgebreide dienstverlening in de makelaardij.  

Wilt u met het team van TIM Vastgoed kennismaken? Ga gerust eens langs op kantoor aan de Heugemerstraat 104 in Maastricht, of bel voor een afspraak bij u thuis met 043-3506900 of stuur een berichtje naar 06-52362299. Online vindt u TIM via www.timvastgoed.nl

Zij maken graag tijd voor u vrij! 

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Locatie

Onze specialisten

Tim Schaap
Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen, Verhuur wonen, Aanhuur wonen
Gecertificeerd
SCVM
Specialisme
Exclusief O.G., Monument

Onze medewerkers

Fynanda Schaap - Van der Wal

Fynanda Schaap - Van der Wal

Functie: Receptioniste/Telefoniste

Rico Meertens

Rico Meertens

Functie: Buitendienst medewerker

Jurjen Schaap

Jurjen Schaap

Functie: Binnendienst medewerker

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

TIM Vastgoed
Contactgegevens:

TIM Vastgoed

Heugemerstraat 104
6229AT Maastricht
Neem contact op