Makelaardij Reinette

MARUM

Makelaardij Reinette

Makelaardij Reinette

Hoe het begon
Makelaardij Reinette komt voort uit Makelaardij Th. van der Laan welke opgericht door de heer Thijs van der Laan. Toen hij is gestopt met het boerenbedrijf op Texel verhuisde het gezin naar Leek. Sinds 1977 is een hobby uitgegroeid tot een professioneel makelaarsbedrijf met 2 vestigingen. Nadat hij jarenlang via zijn huisadres werkte is op 1 juli 1989 met dochter Reinette een makelaarskantoor in het centrum van Leek geopend. Enkele jaren later vervoegt ook Jan van der Laan zich tot het bedrijf en een waar familiebedrijf bloeit op. In 1999 wordt er door de familie een tweede filiaal gestart in buurdorp Marum.

Thijs van der Laan heeft een aantal jaren geleden het bedrijf verlaten en is oktober 2012 overleden. In januari 2016 is een einde gekomen aan de VOF en zijn beide filialen zelfstandig voortgezet. 

VBO Makelaar
Het bedrijf is sinds de oprichting aangesloten bij de VBO. Al jaren een vertrouwde vereniging op de onroerend goed markt met een eigen klachtencommissie en een onafhankelijke tuchtraad welke het consumentenbelang hoog in het vaandel heeft staan.

SCVM
SCVM staat voor Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs en werd op 18 september 2001 opgericht, na afschaffing van de beëdiging van makelaars en taxateurs. In dit kwaliteitsregister hebben zich inmiddels meer dan 1.000 vakbekwame makelaars en taxateurs geregistreerd. Reinette van der Laan is gecertificeerd en beschikt over een DNV inschrijving. Bijscholing is verplicht en ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Verkoop
indien u overweegt uw woning te verkopen, dan is de eerste stap een vrijblijvend gesprek met een van onze medewerkers. Een van onze makelaars komt gratis en vrijblijvend bij u langs voor het doen van een waardebepaling van het huis.

Verhuur
U kunt denken aan:

woning kamer (s) winkel bedrijfspand

Wij gaan op zoek naar een geschikte kandidaat huurder en zorgen voor een solide huurcontract.

Aankoop
wilt een woning aankopen?
De woningmarkt is voortdurend in beweging. Om zeker te zijn van een succesvolle aankoop is begeleiding door een deskundige makelaar wenselijk of zelfs noodzakelijk. Of het nu gaat om begeleiding bij het volledige aankooptraject of juist om die ene 'gouden tip', onze deskundige makelaars beschikken over alle faciliteiten om op uw specifieke wensen in te spelen. Voor een heldere en vrijblijvende uitleg over het volledige aankooptraject neemt u contact op met Van der Laan Makelaardij.

Taxatie

Wij zijn zeer ervaren op het gebied van waardebepalingen en taxaties.

Deze taxaties kunnen nodig zijn bij aan- of verkoop van onroerend goed, het verkrijgen van een hypotheek, boedelscheiding, voor de beoordeling van de juistheid van de gemeentelijke aanslag Onroerend zaakbelastingen, meningsverschillen met de fiscus enzovoort.

Taxaties worden uitgevoerd in opdracht van particulieren,banken, pensioenfondsen, notarissen, advocaten, en dergelijke.

Reinette Gjaltema van der Laan is erkend taxateur. Ze is aangesloten bij het NWWI en NrvT en daarbij volledig gecertificeerd om alle woningtaxaties uit te voeren. Ook voor financieringen met NHG.

Contactgegevens

Raadhuisstraat 17
9363 CB MARUM
Tel: 0594-643034
info@makelaardijreinette.nl
www.makelaardijreinette.nl
Bekijk onze tweetsBekijk onze Facebook paginaBekijk ons YouTube kanaal

Openingstijden

Maandag0900 - 17.30
Dinsdag09.00 - 17.30
Woensdag09.00 - 17.30
Donderdag09.00 - 17.30
Vrijdag09.00 - 17.30
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Onze specialisten


Reinette Gjaltema-van der Laan

Reinette Gjaltema-van der Laan

info@makelaardijreinette.nl

Diensten
Geen
Specialisme
Projectontwikkeling, Nieuwbouw

Onze medewerkers

Ria Zwama

Ria Zwama

Functie: Binnendienst medewerker

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.