Renders Makelaars

Meerssen

Renders Makelaars
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Specialisme
Beheer, Erfpacht

Omschrijving

 

Renders Beheer. 

 

Heeft u er al eens aan gedacht dat als u een nieuw appartement koopt, u eigenlijk bij alle huidige bewoners intrekt? Een appartement maakt namelijk deel uit van een appartementencomplex. Naast het onderhouden van uw eigen appartement bent u gezamenlijk met alle andere bewoners van het complex verantwoordelijk voor het onderhoud ervan.

 

Een appartementencomplex is door middel van de notariële akte van splitsing onderverdeeld in aandelen. Afhankelijk van het feit of u naast uw appartement ook een berging en/of een garage ter beschikking heeft, wordt uw aandeel in het geheel berekend. Zo heeft iedere bewoner een gedeelte van de totale aandelen/appartementsrechten. Gezamenlijk vormen alle eigenaren van appartementsrechten de Vereniging van Eigenaars. Zodra u een appartementsrecht koopt wordt u automatisch lid van deze VvE. De VvE is in zijn totaliteit verantwoordelijk voor alle kostenposten van het gebouw.

 

Een VvE beheerder zoals Renders Beheer is niet enkel verantwoordelijk voor het bouwkundig/technisch onderhouden van het complex maar ook voor onderstaande taken;

- Uitschrijven en notuleren van vergaderingen.

- Het uitvoeren van de door de ledenvergadering genomen besluiten.

- Het beheren van de financiën, samenstellen van de financiële stukken.

- Het opstellen van een onderhoudsplanning en een jaarlijkse begroting.

- Het incasseren van de periodieke bijdragen.

- Het aangaan van verzekeringen.

- Het beoordelen van offertes van werkzaamheden.

- Het begeleiden en inplannen van onderhoudswerkzaamheden.

- Eindcontrole op werkzaamheden.

- Het laten verhelpen van storingen met daarbij een klachtenoverzicht per appartement.

- Enz.

 

Dit zijn veel (tijdrovende) verantwoordelijkheden waarbij veel bewoners niet stil staan. Dit beïnvloed het woongenot. Renders Beheer biedt hierbij haar diensten aan om al de bovengenoemde verantwoordelijkheden in het belang van de VvE uit te voeren.

 

Renders Beheer zorgt ervoor dat door middel van een professionele aanpak en jaren lange ervaring alle taken en verantwoordelijkheden van de desbetreffende VvE gewaarborgd worden en op een zorgvuldige manier worden afgehandeld. Renders Beheer voert dit enkel uit in het belang van de leden/bewoners en streeft hiermee naar het optimale woongenot.

Door middel van een halfjaarlijkse ledenvergadering worden samen met alle bewoners de opgestelde onderhoudswerkzaamheden en financiële beleidsstukken besproken en goedgekeurd.

 

Renders Administratie

 

Naast het technisch beheer kunt u Renders Beheer ook inschakelen voor het financieel en administratief beheren van uw VvE. Renders Beheer neemt alle financiële en administratieve zorgen van uw VvE weg en zorgt ervoor dat alle cijfers op een correcte, overzichtelijke en zorgvuldige manier op orde zijn.

 

Enkele VvE’s die Renders Beheer succesvol tot een actieve vereniging heeft weten te leiden zijn onder andere twee grote VvE´s in het Boschstraatkwartier te Maastricht, Vve Dillegaard te Heerlen en Zorgacademie Parkstad te Heerlen.

 

Renders Taxaties.

 

Dhr. Renders, DNV-Gecertificeerd Makelaar/Taxateur Onroerende Zaken, van Renders Makelaars verricht zijn eigen taxaties. “Kennis, meer dan 15 jaar ervaring in de markt en een nauwgezette beoordeling vormen onze basis voor het taxeren van onroerend goed.

Wij taxeren voor diverse banken en hypotheekadviseurs en kunnen uiteraard ook voor u een betrouwbare taxatie verrichten voor o.a. uw hypotheek, aan- en/of verkoop. Ons lidmaatschap VBO, inschrijving als registertaxateur bij de SCVM en lidmaatschap van het NWWI vormen een extra waarborg voor kwaliteit.”

 

Renders Makelaars.

 

Overweegt u de mogelijkheid om een woning te kopen of uw huidige woning te verkopen? Twijfel niet langer, Renders Makelaars is dé geschikte verkoop en/of aankoop makelaar in het Zuid-Limburgse land.Maurice Renders is DNV- gecertificeerd Makelaar Taxateur Onroerende Zaken, DGA en lid van NWWI en SCVM

 

Door de jarenlange ervaring in de Makelaardij en Beheer van Onroerend Goed heeft Renders Makelaars zo'n praktijkkennis opgebouwd dat géén pand vreemd is voor hen. Renders Makelaars zorgt indien gewenst voor een taxatierapport, een energieprestatiecertificaat en indien noodzakelijk een bouwkundig rapport of offertes voor een verbouwing. Renders Makelaars acteert volledig in uw voordeel en behartigd de belangen van u als opdrachtgever.

 

Renders Makelaars is mede door het beheer van appartementencomplexen gespecialiseerd in het verkopen van deze woningen. Voor de aankoop en verkoop van appartementen is er het exclusieve inzicht in de stukken van de VvE's. Het VvE beheer van Renders Beheer is al jaren vooruitstrevend en wordt ieder jaar uitgebreid. De stukken van een VvE zijn vaak belangrijker dan het appartement zelf!

 

Onze tarieven zijn marktconform en daarom krijgt u dus meer voor uw geld.

 

Als u uw pand in de handen van Renders Makelaars toevertrouwd wordt uw pand geplaatst op alle bekende websites, zoals onder andere:

- VBO.nl

- Funda.nl

- Jaap.nl

- Huislijn.nl

- RendersMakelaars.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Renders
Makelaars/Beheer/Administratie/Taxatie

 

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Locatie

Onze specialisten

Maurice Renders

Maurice Renders

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
SCVM, DNV
Specialisme
Beheer, Erfpacht

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Renders Makelaars
Contactgegevens:

Renders Makelaars

Tussen de Bruggen 93
6231CB Meerssen
Neem contact op