Krieger & Witte Makelaars

MIDDELHARNIS

Krieger & Witte Makelaars

Krieger & Witte Makelaars

Met liefde en passie voor het vak makelaardij.

Krieger & Witte makelaars tracht een betekenis te hebben in het leven van de klant door zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen bij de verkoop en/of aankoop van een woning. Wij hanteren zeer ruime openingstijden om uw woning actief te verkopen. Dit doen wij onder andere door middel van een verkoopkrachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak makelaardij.

In het verkoopproces van uw woning bieden wij een zorgeloos verloop voor u. Wij proberen zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wij huren een vakfotograaf in voor de foto`s van uw woning, zodat de basis perfect vastgelegd wordt. Daarnaast geven wij begeleiding bij de presentatie van uw woning zodat potentiële kopers eerder geneigd zijn te kopen. Over de gehele dag zijn wij beschikbaar voor bezichtigingen en contact. Daarvoor stellen wij ook een live chat beschikbaar voor snelle en goede hulp.

Een belangrijk punt voor u is ons tarief.

Onze courtage bedraagt 1% van het uiteindelijke verkoopbedrag met een minimum van 1.750 euro exclusief BTW. Wij dagen u uit om zelf een onafhankelijke vergelijking te maken met onze collega makelaars! Wij vinden het daarnaast uiterst belangrijk om veel contact met u te houden over het verkoopproces van uw woning.

Transparantie staat bij ons ook hoog in het vaandel.

Wij willen dat u alles weet over uw eigen woning en wat ervoor nodig is om de woning te verkopen.

Ook voor de aankoop van een woning moet u bij Krieger & Witte makelaars zijn. Wij gaan voor uw belangen aan de slag. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

De klant staat bij ons dus centraal. U kunt bij ons aandacht, vertrouwen en zorg verwachten bij de verkoop van uw woning. Twijfel niet om contact met ons op te nemen, we horen graag van u!

Contactgegevens

Simon Vestdijkpad 2
3241 DN MIDDELHARNIS
Tel: 06-24194321
Toon e-mailadres
www.kwmakelaars.nl
Bekijk onze tweetsBekijk onze Facebook pagina

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
Zondag-

Onze specialisten


Jan Witte

Jan Witte

Toon e-mailadres

Diensten
Geen

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

24 objecten gevonden