Hét vastgoedaanbod van Nederland
Lengers Housing

Lengers Housing

Nigtevecht

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop

Omschrijving

Bij Jacqueline Lengers stroomt het ondernemersbloed door de aderen. Haar ouders hadden een gerenommeerde jachtmakelaardij en hebben commercieel inzicht en klantgericht handelen met de paplepel ingegoten. De jachtservice is nog steeds in de familie, maar na haar 50e koos Jacqueline met Lengers Housing voor een zelfstandige makelaardij. Met hart en ziel zet zij haar vakmanschap, mensenkennis, gevoel voor stijl en inzicht in, om de meest uitlopende zoekvragen tot een goed einde te brengen. Mede dankzij haar Oxford A- en O-levels kan zij ook een internationale klantenkring tot volle tevredenheid van dienst zijn.
 
Lengers Housing kan een beroep doen op een uitgebreid netwerk aan o.a. financiële- en vastgoed-specialisten, zodat wij voor alle vraagstukken in (jacht) makelaardij, huur en verhuur een oplossing hebben of vinden. Wij geven u graag inzicht in de diverse onderhouds

projecten die wij voor onze relaties hebben uitgevoerd of in beheer hebben.

Locatie

Onze specialisten

Jacqueline Lengers

Jacqueline Lengers

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Verhuur wonen, Aanhuur wonen

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Lengers Housing
Contactgegevens:

Lengers Housing

Dorpsstraat 60
1393NJ Nigtevecht
Neem contact op