Hét vastgoedaanbod van Nederland
Buiten Makelaars & Adviseurs

Buiten Makelaars & Adviseurs

Lent

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop
Specialisme
Aankoop, Beheer, Verkoop

Omschrijving

Aangenaam kennismaken!

Bij Buiten makelaars en taxateurs wordt u vakkundig geholpen. Deskundigheid, directe aktie, korte lijnen en de beste service staan bij ons voorop.
Wij zorgen er voor dat u als klant tevreden zult zijn!

Buiten is een allround makelaardij waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij nemen de tijd voor u en kunnen u begeleiden van start tot afronding. De diensten die wij leveren stemmen wij af op uw wensen. Van gerichte opdracht tot de volledige uitvoering van complexe projecten. Om persoonlijke service en een daadkrachtige aanpak te garanderen, voeren wij slechts een beperkt aantal opdrachten tegelijkertijd uit.

Ons werkgebied is de regio Arnhem-Nijmegen; zoals Elst, Oosterhout, Lent, Beuningen, Nijmegen, Druten, Wijchen, Arnhem en Huissen. In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw wensen inventariseren en een scherpe offerte aanbieden. Dit kan ook in de avonduren of in het weekend. Bij u thuis of bij ons op kantoor. U zegt het maar!

Professionele ondersteuning
Bij Buiten makelaars en adviseurs kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woningmakelaardij, taxaties, VVE- en vastgoedbeheer en advies.

verkoop van uw woning aankoopmakelaar taxatie woning, taxatie appartement, NHG en NWWI taxatie  beheer en bestuur van verenigingen van eigenaren

Zekerheid met een VBO Makelaar
Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze courtage altijd terugverdienen. U hebt de zekerheid dat uw woning verkocht wordt, dan wel uw nieuwe woning verkregen wordt, met de kennis, expertise en ervaring van professionele, gecertificeerde VBO Makelaars. 'De VBO Makelaar, de makelaar waar u zich thuis voelt!' Vakkundig met een vlekkeloze reputatie. Gegarandeerde kwaliteit omdat wij zijn gehouden aan een gedragscode en een geschillenregeling en daarbij verzekerd tegen eventuele beroepsfouten. 

Meer informatie
Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur ons een e-mail, bel of schrijf ons. Wij presenteren u graag onze werkwijze en het resultaat voor u!

Henrike van der Werf, vastgoedadviseur
ir. Wietse van Dijk, register-makelaar/taxateur o.z.

Buiten
* makelaardij * taxaties * beheer * advies *
I           www.buiten.nu
E          info@buiten.nu

Nijmegen-Noord:
Edith Piafstraat 110, 6663 MA Lent, T 024-38 88 958    

Postadres: 
Postbus 40120, 6504 AC  Nijmegen

Locatie

Onze specialisten

Wietse van Dijk

Wietse van Dijk

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen
Gecertificeerd
SCVM, DNV
Specialisme
Aankoop, Beheer, Verkoop

Onze medewerkers

Wietse van Dijk

Wietse van Dijk

Functie: Directeur

Henrike van der Werf

Henrike van der Werf

Functie: Binnendienst medewerker

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Buiten Makelaars & Adviseurs
Contactgegevens:

Buiten Makelaars & Adviseurs

Edith Piafstraat 110
6663MA Lent
Neem contact op