Buiten Makelaars & Adviseurs

LENT

Buiten Makelaars & Adviseurs

Buiten Makelaars & Adviseurs

Aangenaam kennismaken!

Bij Buiten makelaars en adviseurs wordt u vakkundig geholpen. Deskundigheid, directe aktie, korte lijnen en de beste service staan bij ons voorop.
Wij zorgen er voor dat u als klant tevreden zult zijn!

Buiten is een allround makelaardij waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij nemen de tijd voor u en kunnen u begeleiden van start tot afronding. De diensten die wij leveren stemmen wij af op uw wensen. Van gerichte opdracht tot de volledige uitvoering van complexe projecten. Om persoonlijke service en een daadkrachtige aanpak te garanderen, voeren wij slechts een beperkt aantal opdrachten tegelijkertijd uit.

Ons werkgebied is de regio Arnhem-Nijmegen; zoals Elst, Oosterhout, Lent, Beuningen, Nijmegen, Druten, Wijchen, Grave en Mook, het land van Maas en Waal, Arnhem, Duiven en Oosterbeek. In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw wensen inventariseren en een scherpe offerte aanbieden. Dit kan ook in de avonduren of in het weekend. Bij u thuis of bij ons op kantoor. U zegt het maar!

Professionele ondersteuning
Bij Buiten makelaars en adviseurs kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woningmakelaardij, taxaties, VVE- en vastgoedbeheer en advies.

verkoop van uw woning aankoopmakelaar taxatie woning, taxatie appartement, NHG en NWWI taxatie  beheer van verenigingen van eigenaren bouwkundig advies en bouwtechnokeuringen (complexe) projecten, herontwikkeling, (ver)nieuwbouw

Zekerheid met een VBO Makelaar
Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze courtage altijd terugverdienen. U hebt de zekerheid dat uw woning verkocht wordt, dan wel uw nieuwe woning verkregen wordt, met de kennis, expertise en ervaring van professionele, gecertificeerde VBO Makelaars. 'De VBO Makelaar, de makelaar waar u zich thuis voelt!' Vakkundig met een vlekkeloze reputatie. Gegarandeerde kwaliteit omdat wij zijn gehouden aan een gedragscode en een geschillenregeling en daarbij verzekerd tegen eventuele beroepsfouten. Wij werken met Algemene Consumenten Voorwaarden, opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

Meer informatie
Buiten heeft kantoren in de regio Arnhem (Oosterbeek) en Nijmegen (Lent), zie voor de openingstijden de contactgegevens op deze website.
Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur ons een e-mail, bel of schrijf ons. Wij presenteren u graag onze werkwijze en het resultaat voor u!

Henrike van der Werf, vastgoedadviseur
ir. Wietse van Dijk, register-makelaar/taxateur o.z.

Buiten
* makelaardij * taxaties * beheer * advies *
I           www.buiten.nu
E          info@buiten.nu

Nijmegen-Noord:
Edith Piafstraat 110, 6663 MA Lent, T 024-38 88 958    

Postadres: 
Postbus 40120, 6504 AC  Nijmegen

Contactgegevens

Edith Piafstraat 110
6663 MA LENT
Tel: 024-3888958
Fax: 024-6753590
info@buiten.nu
www.buiten.nu
Bekijk onze tweetsBekijk onze Facebook pagina

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
Zondag-

Onze specialisten


Wietse van Dijk

Wietse van Dijk

info@buiten.nu

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen
Specialisme
Beheer, Fiscale Taxaties

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.