Zwanenburg Makelaardij

SLEEN

Zwanenburg Makelaardij

Zwanenburg Makelaardij

Een huis kopen of verkopen is vaak een stap richting een woondroom die werkelijkheid wordt. Tevens een belangrijk moment waar veel bij komt kijken. Als Makelaar o.z. en Register-Taxateur in de gemeente Emmen, Borger-Odoorn en Coevorden helpen wij u om dit te realiseren. Met volle overgave en échte aandacht. Wij denken mee, adviseren en doen altijd net dat stapje extra om u van dienst te zijn. Omdat elk huis en elke woonwens uniek is. En omdat u wilt dat het in één keer goed gebeurt.

Net dat extra beetje aandacht

Wonen is beleving en daar draait het voor ons ook om. Het thuisgevoel overbrengen; dat is wat we doen. En daar nemen we de tijd voor. We werken op een persoonlijke manier waarbij we een plan van aanpak op maat maken. Want een eerste indruk kun je maar één keer maken. Soms heeft een huis net iets extra's nodig om wel gevonden te worden.

Lokale makelaar

Met ons kantoor in Sleen weten we wat er speelt in deze omgeving voor wat betreft de aankoop, verkoop of verhuur van een woning. Als lokale makelaar kunnen we uw u dan ook met kennis en deskundigheid een goede indruk geven wat uw huis gaat opbrengen.

Samenwerkingen

Er komt heel wat kijken bij de verkoop van een woning. Soms heeft een huis veel mogelijkheden, maar komt dat net niet uit de verf. Of misschien heeft u uw woning verrassend snel verkocht en zijn er extra handen nodig tijdens de verhuizing. We hebben een netwerk van lokale zelfstandigen verzameld die voor de finishing touch kunnen zorgen. Van stylisten en klusbedrijven tot aan verhuizers en hypotheekadviseurs. Zo weten we altijd wel iemand die u verder kan helpen om tot het juiste eindresultaat te komen.

U bent van harte welkom bij ons op kantoor en we komen graag bij u thuis. Op deze manier krijgen we direct een goede indruk van de woning en kunnen we u voorzien van het beste advies en de mogelijkheden.

0591-304050 | De Goornhoek 8 Sleen | info@zwanenburgmakelaardij.nl

Als Makelaar o.z. en Register-Taxateur zijn we aangesloten bij VBO Makelaar en NRVT.

Contactgegevens

De Goornhoek 8
7841 HC SLEEN
Tel: 0591-304050
Toon e-mailadres
www.zwanenburgmakelaardij.nl
Bekijk onze LinkedIn paginaBekijk onze tweetsBekijk onze Facebook pagina

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Onze specialisten


Karin Zwanenburg-Bos

Karin Zwanenburg-Bos

Toon e-mailadres

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Verhuur wonen, Aanhuur wonen, Taxeren wonen
Specialisme
Recreatiewoningen

Onze medewerkers

Functie: Buitendienst medewerker

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.