Zwanenburg Makelaardij

SLEEN

Zwanenburg Makelaardij

Zwanenburg Makelaardij

Een huis kopen of verkopen is vaak een stap richting een woondroom die werkelijkheid wordt. Tevens een belangrijk moment waar veel bij komt kijken. Als makelaar en taxateur in de provincie Drenthe waaronder gemeente Emmen, Borger-Odoorn en Coevorden help ik u om dit te realiseren. Met volle overgave en échte aandacht, want dat vind ik belangrijk. Ik denk mee, adviseer en doe altijd net dat stapje extra om u van dienst te zijn. Omdat elk huis en elke woonwens uniek is. En omdat u wilt dat het in één keer goed gebeurt.

Net dat extra beetje aandacht

Wonen is beleving en daar draait het voor mij ook om. Het thuisgevoel overbrengen; dat is wat ik doe. En daar neem ik de tijd voor. Ik werk op een persoonlijke manier waarbij ik een plan van aanpak op maat maak. Want een eerste indruk kun je maar één keer maken. Soms heeft een huis net iets extra's nodig om wel gevonden te worden. Naast dat ik de verkoop, aankoop, verhuur of taxatie op me neem ben ik bereikbaar voor advies binnen elke stap van het proces.

Lokale makelaar

Zelf werk en woon ik in Noord-Sleen, gemeente Coevorden, en weet ik als geen ander wat er speelt in deze omgeving wat betreft de aankoop, verkoop of verhuur van een woning. Als lokale makelaar kan ik u dan ook met mijn kennis en deskundigheid een goede indruk geven wat uw huis gaat opbrengen.

Samenwerkingen

Er komt heel wat kijken bij de verkoop van een woning. Soms heeft een huis veel mogelijkheden, maar komt dat net niet uit de verf. Of misschien heeft u uw woning verrassend snel verkocht en zijn er extra handen nodig tijdens de verhuizing. Om mij heen heb ik een netwerk van lokale zelfstandigen verzameld die voor de finishing touch kunnen zorgen. Van stylisten en klusbedrijven tot aan verhuizers en hypotheekadviseurs. Ik weet altijd wel iemand die u verder kan helpen om tot het juiste eindresultaat te komen.

Ik ontmoet u graag bij u thuis. Op deze manier krijg ik direct een goede indruk van de woning en kan ik u voorzien van het beste advies en de mogelijkheden. 

0591-304050 | 06-51777334 |info@karinzwanenburg.nl

Als Makelaar o.z. en Register-Taxateur ben ik aangesloten bij VBO Makelaar en NRVT.

Contactgegevens

De Goornhoek 8
7841 HC SLEEN
Tel: 0591-304050
Toon e-mailadres
www.zwanenburgmakelaardij.nl
Bekijk onze LinkedIn paginaBekijk onze tweetsBekijk onze Facebook pagina

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Onze specialisten


Karin Zwanenburg-Bos

Karin Zwanenburg-Bos

Toon e-mailadres

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Verhuur wonen, Aanhuur wonen, Taxeren wonen
Specialisme
WOZ, Recreatiewoningen

Onze medewerkers

Functie: Buitendienst medewerker

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.