Hét vastgoedaanbod van Nederland
HuisMarct Makelaars

HuisMarct Makelaars

Oirschot

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop

Omschrijving

HuisMarct Makelaars is gevestigd midden in het centrum van het mooie Oirschot. Wij zijn een jong kantoor dat in korte tijd hard gegroeid is door onze onderscheidende aanpak. HuisMarct Makelaars is aangesloten bij VBO Makelaar, VastgoedCert en het NRVT. Hierdoor weet je dat je met een professionele partij te maken hebt.

Onze slogan "zichtbaar & betrokken" geeft direct aan waar wij voor staan. Zichtbaar door onze aansprekende manier van woningpresentatie. De modernste technieken worden ingezet om jouw huis een optimale presentatie te geven. Betrokken door onze manier van werken, met  korte lijnen en een snelle en heldere communicatie. Niet pand-gericht, maar klantgericht!

Wil jij een makelaar die persoonlijk, vernieuwend en proactief is? Iemand die klantcontact en resultaat voorop heeft staan? Dan is HuisMarct Makelaars jouw vriend in het (ver)koopproces!

Locatie

Onze specialisten

Marc van Kroonenburg

Marc van Kroonenburg

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Taxeren wonen, Verhuur wonen
Extra diensten
Energieprestatieadviseur EP-W/B (basis), NRVT register taxateur voor woningen

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

HuisMarct Makelaars
Contactgegevens:

HuisMarct Makelaars

De Moriaan 86
5688ER Oirschot
Neem contact op