Hét vastgoedaanbod van Nederland
Kaet Taxatie & Advies

Kaet Taxatie & Advies

Oldenzaal

Diensten
Taxateur

Omschrijving

Wij zijn een gemotiveerd en enthousiast makelaarskantoor gevestigd in Oldenzaal.
Kaet Taxatie & Advies wordt gerund door Karin Vermaes-van Esveld. Zij is een gecertificeerde makelaar/taxateur met jarenlange ervaring in de makelaardij in de regio Twente.

 

Ons kantoor is aangesloten bij de branchevereniging VBO en ingeschreven bij kwaliteitsregister SCVM en Taxateursregister NRVT.

Kaet Taxatie & Advies is u graag van dienst bij het uitvoeren van een woningtaxatie. Onze taxateur is een kundige professional die door uitgebreide ervaring snel een uitgebreid en vakkundig taxatierapport voor u opstelt.

Kaet Taxatie & Advies kan u een persoonlijke aanpak bieden bij de verschillende vragen m.b.t. vastgoed. Wij staan voor gedegen en onafhankelijk advies. Onze makelaar-taxateur heeft een jarenlange ervaring in de woningmarkt en beschikt over een groot netwerk van professionals in de regio Twente.


Kaet Taxatie & Advies is u graag van dienst bij de zoektocht naar uw ideale woonhuis. Onze aankoopmakelaar kan u hierin goed begeleiden. Een woning kopen doet u niet dagelijks, daarom is het verstandig om een eigen aankoopmakelaar in de arm te nemen die enkel uw belangen behartigt.

Locatie

Onze specialisten

Karin van Esveld

Karin van Esveld

Gecertificeerd
SCVM, DNV

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens:

Kaet Taxatie & Advies

Hunenborglaan 190
7576XE Oldenzaal
Neem contact op