Pro Deo Makelaar

Oss

Pro Deo Makelaar
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur

Omschrijving

Gratis makelaar PRO DEO makelaar

Bij PRO DEO makelaar verkopen we jouw woning écht helemaal gratis. Bij ons betaal niet jij, maar de uiteindelijke koper van je woning onze kosten.

Uw gratis makelaar

De sterk veranderde woningmarkt heeft ons aan het denken gezet, immers woningen worden weer veel sneller verkocht, de kopers staan in de rij, waardoor er vaak boven de vraagprijs wordt geboden. Doordat het zo snel gaat hebben verkopers er steeds meer moeite mee om duizenden euro’s aan courtage te betalen. Dat moet anders kunnen!

 

Wij hebben vanuit een andere onderneming al ruim 12 jaar ervaring met het succesvol verkopen via een biedingsplatform waar de koper de kosten betaald. Hier komt transparant de maximale verkoopprijs tot stand en de verkoper heeft geen kosten. Dit principe hebben wij nu gemixt met onze makelaardij en zie hier: De PRO DEO Makelaar, de gratis makelaar die u zoekt! Een complete professionele dienstverlening, verkopen per bieding voor de optimale opbrengst en volledig GRATIS voor de verkoper! Dit is de makelaardij van nu én de toekomst!

Dus wilt u ook niet teveel betalen, maar wel een volledige makelaardij, informeer dan eens bij de PRO DEO makelaar, uw gratis makelaardij. Wij vertellen u graag over ons concept en de mogelijkheden. 


Wij zijn op dit moment actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Openingstijden

Maandag
08:30–17:00
Dinsdag
08:30–17:00
Woensdag
08:30–17:00
Donderdag
08:30–17:00
Vrijdag
08:30–17:00

Locatie

Onze specialisten

Ron Ruijs
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
SCVM, DNV
Extra diensten
NRVT register taxateur voor woningen

Onze medewerkers

Sander Bouman

Sander Bouman

Functie: Makelaar

Angela Nijboer

Angela Nijboer

Functie: Binnendienst medewerker

Milan Janssen

Milan Janssen

Functie: Buitendienst medewerker

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens:

Pro Deo Makelaar

Hescheweg 219A
5343AA Oss
Neem contact op