Hameeteman Makelaardij

Ouddorp

Hameeteman Makelaardij
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Specialisme
Projectontwikkeling, Nieuwbouw, Recreatiewoningen

Omschrijving

Hameeteman Makelaardij is een jong en divers makelaarskantoor op Goeree-Overflakkee. Middenin het centrum van Ouddorp vindt u ons kantoor. Dankzij deze toplocatie in het centrum valt ons aanbod altijd op bij het publiek.

Verkoop- én aankoopmakelaar
Ons hoofddoel is de zorgeloze verkoop van de objecten van onze opdrachtgevers, want de belangen van de verkoper staan voorop. Anderzijds vinden wij het ook belangrijk om de kandidaten die op zoek zijn naar een object zo goed mogelijk te begeleiden. Ook bij de afhandeling na de aankoop van een woning staan wij voor hen klaar. Schakelt u ons in als aankoopmakelaar? Dan staan uw belangen als koper uiteraard voorop. 

Wij hebben een zeer breed en gevarieerd aanbod waarin u bestaande woningen, nieuwbouwprojecten, bedrijfspanden, huurwoningen en recreatiewoningen aantreft. 

De voordelen van Hameeteman Makelaardij
Bij Hameeteman Makelaardij staat een verkoopopdracht voor heldere afspraken en geen onduidelijkheid achteraf. Wij werken daarom volgens de volgende 3 pijlers:
- Zorgeloos verkopen
'Verkopen zonder zorgen', daar gaan wij voor! Wij staan er daarom voor om het volledige verkoopproces uit handen te nemen. Uiteraard maken wij iedere beslissing in nauw overleg met u. 
- Afspraak is afspraak
Wij staan voor heldere afspraken tijdens een verkooptraject. De belofte 'afspraak is afspraak' komen wij dan ook altijd na. Dit zorgt ervoor dat we samen tot het gewenste resultaat komen. 
- Regelmatig een nieuw aanbod
Ons aanbod is altijd interessant, want er komen met regelmaat nieuwe woningen bij. Daarnaast bieden wij woningen aan in de stille verkoop, dus het aanbod is zelfs nog groter dan u denkt! Ook bij speciale woonwensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Locatie

Onze specialisten

Jeroen Hameeteman

Jeroen Hameeteman

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
SCVM, DNV
Specialisme
Projectontwikkeling, Nieuwbouw, Recreatiewoningen

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hameeteman Makelaardij
Contactgegevens:

Hameeteman Makelaardij

Weststraat 31
3253AR Ouddorp
Neem contact op