Schots Makelaardij

BREDA

Schots Makelaardij

Schots Makelaardij

Met een compleet dienstenpakket van alle markten thuis.    

Het kopen of verkopen van een woning is te belangrijk om risico’s mee te lopen. Bij Schots Makelaardij kunt u naast de dienstverlening met betrekking tot aankoop en verkoop van woningen ook terecht voor (gevalideerde) taxaties,  een gratis waardebepalingen, WOZ- adviezen en voor adviezen op het gebied van het “Langer wonen in eigen huis”.

Persoonlijke aandacht, steeds dezelfde contactpersoon, dus geen misverstanden   
Als makelaar zijn wij uw adviseur, vertrouwenspersoon en klankbord. Een woning kopen of verkopen is een ingrijpende gebeurtenis, dat weten wij als geen ander. Daarom krijgt u van ons echte persoonlijke aandacht.  Wij weten hoe vervelend het is als er misverstanden ontstaan. Dus hebt u bij ons steeds dezelfde contactpersoon. Van begin tot einde. Een contactpersoon die u 7 dagen per week kunt bellen als u vragen heeft.

Begeleiding van het totale traject   
Overweegt u uw huidige woning te verkopen?  Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Vanaf het allereerste contact tot het tekenen van de akte bij de notaris begeleiden wij u intensief. U wordt voortdurend door ons geïnformeerd en van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden zodat u nooit in het ongewisse bent.  Als aankoopmakelaar verlenen wij diensten vanaf het zoekproces naar uw ideale woonhuis tot en met het tekenen van de akte bij de notaris en het in ontvangst nemen van de sleutel. Ook afname van één of meer deeldiensten is mogelijk. Het meest verstandige is het om het hele aankoopproces in één hand te houden zodat uw aankoopmakelaar de spin in het web - van alle personen en instanties die er bij de overdracht van een woonhuis om de hoek komen kijken- kan zijn.

Seniorkeurmakelaar®   
Een Seniorkeurmakelaar brengt naast alle bekende makelaarsadviezen ook advies uit aan iedereen die op zoek is naar een woning waar hij of zij echt heel lang kan blijven wonen. Een seniorkeurmakelaar weet wat nodig is voor een levensloopbestendige woning: wat moet er standaard al aanwezig zijn en wat kan eventueel later zonder al teveel problemen worden gedaan?

Taxaties   
U kunt bij ons terecht voor het opstellen van een (gevalideerd) taxatierapport met of zonder NHG. Dit rapport wordt dat wordt opgesteld door een gecertificeerd SCVM register makelaar-taxateur wordt gebruikt voor aankoop, verkoop, financiering, boedelscheiding of fiscale doeleinden. Het belang van een juiste taxatie is voor de opdrachtgever groot. De taxatie vormt namelijk de basis bij het nemen van een goede beslissing. 

WOZ-expertise en WOZ-taxaties   
Wij zijn gespecialiseerd in het voor onze cliënten verlagen van de WOZ-waarde. Ook nieuwe belanghebbenden die in de loop van een kalenderjaar geconfronteerd worden met een te hoge WOZ-waarde (denk aan nieuwe onroerend goed eigenaren of erfgenamen) helpen wij graag bij het verlagen van de WOZ-waarde. Met name erfgenamen lopen het risico substantieel meer erfbelasting te betalen dan noodzakelijk. Dit nadeel loopt gelet op het tarief voor de erfbelasting al snel in de (tien)duizenden euro's.

Kortom, een totaal dienstenpakket, inclusief ervaren advies   
Uiteraard bieden wij u alle makelaarsdiensten, van begeleiding bij aankoop en verkoop en het taxeren of bouwtechnisch keuren van uw woning.  Wij adviseren u over verzekeringen en financieringen. Kortom alles wat met uw woning te maken heeft organiseren wij in één vertrouwde hand. Voor u één aanspreekpunt, wel zo veilig en handig bovendien.

 

Contactgegevens

Jagerpad 37
4839 AK BREDA
Tel: 076-5411609
Fax: 076-8884817
Toon e-mailadres
www.schots-makelaardij.nl
Bekijk onze LinkedIn paginaBekijk onze tweetsBekijk onze Facebook paginaBekijk ons YouTube kanaal

Openingstijden

Maandaghele dag bereikbaar op 06 53 821 269
Dinsdaghele dag bereikbaar op 06 53 821 269
Woensdaghele dag bereikbaar op 06 53 821 269
Donderdaghele dag bereikbaar op 06 53 821 269
Vrijdaghele dag bereikbaar op 06 53 821 269
Zaterdaghele dag bereikbaar op 06 53 821 269
Zondag-

Onze specialisten


André Schots

André Schots

Toon e-mailadres

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Verhuur wonen, Aanhuur wonen, Taxeren wonen
Specialisme
WOZ

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

12 objecten gevonden